De kleine prins

De kleine prins - Agnès de Lestrade | Northernlights300.org

...ie vindt u via de tabs op deze pagina. Via de knoppen hieronder komt u bij de informatie over de scholen van De Kleine Prins en het Expertisecentrum ... De Kleine Prins - Vrije School De Kleine Prins ... . Neemt u gerust contact met ons op! De kleine prins (Frans: Le Petit Prince), is een poëtisch verhaal van de hand van schrijver en piloot Antoine de Saint-Exupéry, gepubliceerd in 1943.De illustraties, van de hand van de auteur zelf, zijn minstens zo bekend geworden als het verhaal zelf. De Saint-Exupéry schreef dit moderne sprookje toen hij in een hotel in New York verbleef. Het is zijn bekendste boek en geldt als het vaakst ... ... 10 levenslessen die je van De Kleine Prins kunt leren - Vance ... . De Saint-Exupéry schreef dit moderne sprookje toen hij in een hotel in New York verbleef. Het is zijn bekendste boek en geldt als het vaakst ... De Kleine Prins is een school die een veilige plek biedt aan kinderen. Een plek waar zij in een duidelijke structuur hun eigen ontwikkelingsweg kunnen volgen en ongedwongen kunnen leren. Waar ouders leerkrachten kunnen ontmoeten en waar de schoolleiding klaar staat om mee te denken en vragen te beantwoorden. De wijze en betoverende verhalen d...

INFORMATIE

AUTEUR
Agnès de Lestrade
DIMENSIE
6,58 MB
BESTANDSNAAM
De kleine prins.pdf

OMSCHRIJVING

- Een unieke en spectaculaire herwerking van de tijdloze klassieker van Antoine de Saint-Exupéry- Met prachtige, sfeervolle tekeningen vol licht, beweging en fantasie- Nog voor verschijnen al in 8 talen vertaaldHet poëtische verhaal De kleine prins verteld en geïllustreerd door de makers van Het land van de grote woordfabriek."Teken alsjeblieft een schaap voor mij …'De kleine prins van Antoine de Saint-Exupéry is een buitengewoon en tijdloos boek over het mysterie van liefde en vriendschap. En over hoe je groot kan worden zonder het kind in jezelf te verliezen. Agnès de Lestrade en Valeria Docampo herinterpreteren dit meesterwerk op een schitterende manier.

Wil je het boek lezen?De kleine prins in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Agnès de Lestrade. Lezen De kleine prins Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN