De kapiteinsdochter

De kapiteinsdochter - Alexandr Poesjkin | Northernlights300.org

... Onze prijs: €9,99 - Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis Tussen de hoogtepunten van de Europese romankunst verdient De Kapiteinsdochter van Alexandr Poesjkin uit 1836 de eretitel 'primus inter pares' ... De kapiteinsdochter - De online boekenwinkel. Online ... ... . In deze razendspannende, maar ook geestige en bovenal ontroerende vertelling wordt een onvergetelijk beeld geschilderd van de kozakkenopstand onder leiding van Jemelian Poegatsjov, een extreem gewelddadige episode uit de Russische geschiedenis die zich ... Tijdens een opstand van de Kozakken in de 18de eeuw tegen het bewind van Catherina de Grote redt een officier de dochter van zijn commandant uit handen van een rebellenofficier.; De Aleksandr S. Poesjkin Het prachtige D ... Bloemblad van zee, Het Duitse meisje, De patiënten van ... ... ... Tijdens een opstand van de Kozakken in de 18de eeuw tegen het bewind van Catherina de Grote redt een officier de dochter van zijn commandant uit handen van een rebellenofficier.; De Aleksandr S. Poesjkin Het prachtige De kapiteinsdochter van dichter en romanschrijver Alexandr Poesjkin (1799-1837) uit 1836 over de jonge Pjotr Grinjov die door zijn vader naar Orenburg (een stad aan de rivier de ... Bestel De kapiteinsdochter van Poesjkin, Aleksander als Ebook voor 7.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! In 1833 begint Poesjkin aan zijn enige voltooide roman, De kapiteinsdochter, de avonturen van de jonge edelman Pjotr Grinjov, zijn trouwe bediende Archip en de kapiteinsdochter Masja Mironova, gesitueerd midden in de Kozakken- en boerenopstand onder de leiding van de kozak Poegatsjov, die zich uitgaf voor tsaar Peter de Derde, de onder verdachte omstandigheden gestorven echtgenoot van ... Bestel De kapiteinsdochter van Aleksander Poesjkin. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd...

INFORMATIE

AUTEUR
Alexandr Poesjkin
DIMENSIE
8,46 MB
BESTANDSNAAM
De kapiteinsdochter.pdf

OMSCHRIJVING

Tussen de hoogtepunten van de Europese romankunst verdient De Kapiteinsdochter van Alexandr Poesjkin uit 1836 de eretitel "primus inter pares'. In deze razendspannende, maar ook geestige en bovenal ontroerende vertelling wordt een onvergetelijk beeld geschilderd van de kozakkenopstand onder leiding van Jemelian Poegatsjov, een extreem gewelddadige episode uit de Russische geschiedenis die zich afspeelde tijdens het bewind van Catharina de Grote. Het hoofdthema is de eeuwige worsteling tussen trouw en verraad, zowel in iemands persoonlijke leven als in zijn publieke functioneren. Poesjkin spint aan de hand van een half dozijn personages een even complexe als transparante intrige, in de volstrekt natuurlijk aandoende, sprankelende stijl die hem tot een van de grootste taalkunstenaars aller tijden maakt.

Wil je het boek lezen?De kapiteinsdochter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alexandr Poesjkin. Lezen De kapiteinsdochter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN