De dansende grootmoeders

De dansende grootmoeders - C.P. Estes | Northernlights300.org

... hij de bruidssuite kan bereiken. Het wapen dat ze daarbij hanteren is de dans ... De Grootmoeders Spreken ... . De dansende grootmoeders uit de titel van dit sublieme boekje verwijzen naar een stokoude Hongaarse traditie. Als een dochter in het huwelijk treedt, probeert een groepje oude vrouwen de bruidegom uit te schakelen voordat hij de bruidssuite kan bereiken. De dansende grootmoeders. De dansende grootmoedersDe dansende grootmoeders uit de title verwijzen naar een oude Hongaarse traditie. Al een dochter in het huwelijk treedt, probeert een groepje oude vrouwen de ... De dansende grootmoeders - Clarissa Pinkola Estes | Boeken.com ... . Al een dochter in het huwelijk treedt, probeert een groepje oude vrouwen de bruidegom uit te schakelen voordat hij de bruidssuite kan bereiken. Het wapen dat ze daarbij hanteren is de dans. De oudjes beginnen met het uitdagen van de bruidegom tijdens de ... de dansende grootmoeders : tweedehands- en antiekeboeken te koop. Meer dan 600,000 boeken te koop bij honderden verkopers. De dansende grootmoeders bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spiritu...

INFORMATIE

AUTEUR
C.P. Estes
DIMENSIE
3,25 MB
BESTANDSNAAM
De dansende grootmoeders.pdf

OMSCHRIJVING

De dansende grootmoedersDe dansende grootmoeders uit de title verwijzen naar een oude Hongaarse traditie. Al een dochter in het huwelijk treedt, probeert een groepje oude vrouwen de bruidegom uit te schakelen voordat hij de bruidssuite kan bereiken. Het wapen dat ze daarbij hanteren is de dans. De oudjes beginnen met het uitdagen van de bruidegom tijdens de huwelijksreceptie, een groot en soms dagenlang durend feest dat losbarst na de kerkelijke inzegening. Op de tonen van een orkest vragen de dansende grootmoeders de jonge mannen ten dans, de bruidegom voorop. De kerels wordt geen rust gegund, na iedere wervelende dans staat de volgende oma alweer klaar. Pas als de afgebeulde bruidegom deze test doorstaat is de echtverbintenis bezegeld.Clarissa Pinkola Estés, befaamd Jungiaans psychoanalytica en auteur van de bestseller De ontembare vrouw, heeft een klein monument opgericht voor de grand-mère, de wijze oude vrouw, maar ook de curandera, de genezers. Als geen ander weet Pinkola Estès een sprookjesachtige sfeer op te reopen, waarin de rol van de vrouw als levenscheppende kracht centraal staat.

Wil je het boek lezen?De dansende grootmoeders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.P. Estes. Lezen De dansende grootmoeders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN