Het Lieve Woorden Doosje

Het Lieve Woorden Doosje - Wendy Traa | Northernlights300.org

...lk kind zou moeten weten: dat er een doosje is in je hart ... Het Lieve Woorden Doosje van W.m. Traa | Boek en recensies ... ... ..., een doosje voor fijne dingen. Een doosje dat er altijd voor je is! Het Lieve Woorden Doosje is een bijzonder boek over echte vriendschap, compassie, troost en veerkracht. Een verhaal dat ons herinnert aan de basale kwaliteiten in het leven: liefde en vertrouwen. Een verhaal dat je voor altijd bij je draagt. Een doosje dat altijd bij je blijft! Tweede, geheel herziene druk. Het Lieve Woorden Doosje is een bijzonder boek over ech ... Wendy Maria Traa Het Lieve Woorden Doosje | wehkamp ... . Het Lieve Woorden Doosje is een bijzonder boek over echte vriendschap, compassie, troost en veerkracht. Een verhaal dat ons herinnert aan de basale kwaliteiten in het leven: liefde en vertrouwen. Een verhaal dat je voor altijd bij je draagt. Een doosje dat altijd bij je blijft! Tweede, geheel herziene druk. In dit hartverwarmende verhaal ontdekt Tom iets dat elk kind zou moeten weten: dat er een doosje is in je hart, een doosje voor fijne dingen, mooie herinneringen en voor alles waar je blij van wordt! Tom is verdrietig, hij denkt dat hij geen vrienden heeft. Maar dan ontmoet hij de eigenwijze Jasja en ontdekt Tom iets heel bijzonders... Iets dat hij Jasja ook gunt, als ze ruzie heeft gemaakt op ... 16-okt-2018 - Deze pin is ontdekt door Blijvend Verbonden. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Lieve woorden doosjes en piekerdoosjes Vanuit het hart Het Hartenpakket van Wendy Traa zet ik in bij het coachen. Ik leer kinderen vaardigheden om vanuit hun hart te leven en emoties te herkennen en erkennen waarna ze krachtige groeikeuzes kunnen maken. Koesteren Het lieve woorden doosje (en dat kan ook in je hart zijn) is …...

INFORMATIE

AUTEUR
Wendy Traa
DIMENSIE
7,59 MB
BESTANDSNAAM
Het Lieve Woorden Doosje.pdf

OMSCHRIJVING

In dit hartverwarmende verhaal ontdekt Tom iets dat elk kind zou moeten weten: dat er een doosje is in je hart, een doosje voor fijne dingen, mooie herinneringen en voor alles waar je blij van wordt!Tom is verdrietig, hij denkt dat hij geen vrienden heeft. Maar dan ontmoet hij de eigenwijze Jasja en ontdekt Tom iets heel bijzonders... Iets dat hij Jasja ook gunt, als ze ruzie heeft gemaakt op school. Maar heeft Jasja ook zo'n bijzonder doosje in haar hart?! En hoe ontdek je dat? Samen gaan ze op avontuur, op reis naar hun hart. Een reis die je elk kind gunt!Het Lieve Woorden Doosje is een bijzonder boek over echte vriendschap, compassie, troost en veerkracht. Een verhaal dat ons herinnert aan de basale kwaliteiten in het leven: liefde en vertrouwen. Een verhaal dat je voor altijd bij je draagt. Een doosje dat altijd bij je blijft!Tweede, geheel herziene druk.

Wil je het boek lezen?Het Lieve Woorden Doosje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wendy Traa. Lezen Het Lieve Woorden Doosje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN