Van missie naar strijd

Van missie naar strijd - Eric Heres | Northernlights300.org

...1957 | AKO boeken Van missie naar strijd bevat ongekuiste verhalen, ontboezemingen over zelfmoordpogingen, over vrijwillig de eigen kinderen uit huis laten plaatsen, over drank en vluchten in je werk ... Van missie naar strijd PDF Boek - pianofortefestival.nl ... . Sommigen durven hun kinderen niet meer naar school te brengen, voor anderen is een bezoekje aan de supermarkt al een beproeving. Van missie naar strijd bevat ongekuiste verhalen, ontboezemingen over zelfmoordpogingen, over vrijwillig de eigen kinderen uit huis laten plaatsen, over drank en vluchten in je werk. Sommigen durven hun kinderen niet meer naar school te brengen, voor anderen is een bezoekje aan de supermarkt al een beproeving. Van missie naar strijd bevat ongekuiste verhalen, ontboezemingen ove ... Van missie naar strijd - Eric Heres & Bruno Steinfort ... ... . Sommigen durven hun kinderen niet meer naar school te brengen, voor anderen is een bezoekje aan de supermarkt al een beproeving. Van missie naar strijd bevat ongekuiste verhalen, ontboezemingen over zelfmoordpogingen, over vrijwillig de eigen kinderen uit huis laten plaatsen, over drank en vluchten in je werk. Sommigen durven hun kinderen niet meer naar school te brengen, voor anderen is een bezoekje aan de supermarkt al een beproeving. Van missie naar strijd Veteranen vertellen over hun traumatische ervaringen. Eric Heres & Bruno Steinfort . InhoudTwaalf verhalen. Eerlijk. Ontroerend. Intiem. Uniek. Van oorlogsveteranen, hun partners, hun kinderen, hun hulpverleners. Over wat het ... Nederland telt meer dan 1,5 miljoen hart- en vaatpatiënten. Genoeg werk aan de winkel dus voor de Hartstichting. In de podcast van Missie naar impact leggen we 7 vragen voor aan Floris Italianer, directeur van de Hartstichting. Alles over het wat, waarom en hoe van hun missie: hart- en vaatziekten verslaan. 'Maar onze strijd is eigenlijk om zoveel mogelijk uit je hart te halen, en gezond te ... InhoudTwaalf verhalen. Eerlijk. Ontroerend. Intiem. Uniek. Van oorlogsveteranen, hun partners, hun kinderen, hun hulpverleners. Over wat Meer lezen over Boekfragment: Van missie naar strijd. Getagged boekfragment, Bruno Steinfort, Eric Heres, Futuro Uitgevers, Van missie naar Strijd Een reactie plaatsen. Zoeken naar: advertentie Militaire Courant juni 2018 Militaire Courant editie februari 2019. Volg blog via e-mail. Van missie naar strijd: veteranen vertellen over hun traumatische ervaringen | Eric Heres, Bruno Steinfort | ISBN: 9789492221957 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon....

INFORMATIE

AUTEUR
Eric Heres
DIMENSIE
6,72 MB
BESTANDSNAAM
Van missie naar strijd.pdf

OMSCHRIJVING

Twaalf verhalen. Eerlijk. Persoonlijk. Ongepolijst. Van oorlogsveteranen, hun partners, hun kinderen en mensen die veteranen bijstaan. Met dit interviewboek willen we laten zien wat het betekent als je na terugkeer van een uitzending de oorlog niet meer uit je hoofd krijgt. In medisch jargon heet dat PTSS (posttraumatische stressstoornis) en/of 'moral injury'. In gewoon Nederlands betekent dat: dag in, dag uit, jaar in, jaar uit worstelen met jezelf, je partner, je kinderen, je ouders, ja, eigenlijk met iedereen. Het leven op deze manier zien verworden tot een veelkoppig monster, is soms de 'beloning' voor de mannen en vrouwen die namens ons land zijn uitgezonden. Om elders in de wereld - en daardoor ook hier - vrijheid te brengen en te borgen. Maar niemand gaat op missie om gebroken terug te komen. Van missie naar strijd bevat ongekuiste verhalen, ontboezemingen over zelfmoordpogingen, over vrijwillig de eigen kinderen uit huis laten plaatsen, over drank en vluchten in je werk. Sommigen durven hun kinderen niet meer naar school te brengen, voor anderen is een bezoekje aan de supermarkt al een beproeving. Weer anderen vrezen hun eigen emotionele uitbarstingen, evenals hun partners, kinderen, familieleden en vrienden trouwens. De veteranen delen pijn en verdriet, maar zeker ook blijdschap als de weg naar boven weer is gevonden. Over de auteurs Eric Heres is 'burger' en is in het dagelijks leven werkzaam als partner en mede-eigenaar van VIRTUS Communications. Hij liep in de zomer van 2017 circa 600 kilometer met zijn witte herdershond Ice van Zweden naar Noorwegen om geld in te zamelen voor de opleiding van Kane, de pup van Bruno, tot hulphond. Bruno Steinfort is oorlogsveteraan. Na een missie in Irak keerde hij beschadigd terug in Nederland. Bij hem werd, na enkele jaren, PTSS geconstateerd. Bruno zou het liefst gisteren weer met zijn kameraden op missie gaan, maar is na 11 jaar actieve dienst eervol ontslagen. Bruno is succesvol in therapie geweest. Samen met zijn partner Miranda en ouders is hij hard aan het werk om zijn leven weer op de rit te krijgen.

Wil je het boek lezen?Van missie naar strijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric Heres. Lezen Van missie naar strijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN