Onderdak

Onderdak - Elisabeth van Nimwegen | Northernlights300.org

.... Bij nieuwbouw wordt bij de dakopbouw een nieuw damp open onderdak voorzien ... Onderdak - 2 definities - Encyclo ... . Nadat het spantendak of keperdak klaar is, wordt het nieuwe onderdak geplaatst met voldoende overlapping om vochtinsijpeling te voorkomen. Zorg er steeds voor dat de overlapping juist zit. Onderdak. Het onderdak vormt een belangrijk onderdeel van iedere moderne dakconstructie. Het heeft een beschermende functie en draagt bij aan een goede energieprestatie van de woning. In dit artikel gaan we nader in op de functie van het onderdak en leggen w ... Onderdak: belang, eigenschappen, soorten & prijs ... . In dit artikel gaan we nader in op de functie van het onderdak en leggen we uit welke soorten onderdaken er zijn. Stichting OnderDak biedt ondersteunende begeleiding aan mensen die sociaal-maatschappelijk ernstig in de knel zitten. Jarenlange, complexe problematiek maakt dat zij de stap naar de reguliere hulpverlening niet (opnieuw) kunnen of willen zetten. Ons doel is om onze cliënten (weer) zoveel mogelijk zelfstandig te laten worden in de maatschappij. Een dak is pas volledig afgewerkt als de juiste hulpstukken en accessoires worden voorzien. Je zou er zelf misschien niet meteen aan denken, maar het belang van een degelijk onderdak is niet te onderschatten. Een goed onderdak moet damp-open, vochtregulerend en duurzaam zijn. Bovendien beschermt het de isolatie van het dak. Woorden...

INFORMATIE

AUTEUR
Elisabeth van Nimwegen
DIMENSIE
12,46 MB
BESTANDSNAAM
Onderdak.pdf

OMSCHRIJVING

'Een razend spannende roman over het huwelijk, moederschap en de betekenis van geluk.'- Marja Pruis Een vrouw bestudeert haar mouches volantes, de bewegende, troebele sliertjes die je ziet als je je ogen dichtknijpt. De plek waar ze zich bevindt lijkt in niets op de conferentie in Helsinki waar ze eigenlijk zou moeten zijn. Niemand weet dat ze hier is. In het donker van haar schuilplaats overdenkt ze wat er is gebeurd op de ochtend van vertrek en hoe het zover heeft kunnen komen. Levend op de vierkante meter dringt ze door tot het diepst van haar gedachten. Onderdak toont een vrouw die toegeeft aan het universele verlangen om uit je leven te verdwijnen. Opgesloten in de kleine ruimte waarin ze zich verschanst, vecht ze zich vrij van alles wat haar daarbuiten zo beheerst. In zinderend waarnemersproza, zintuigelijk en eerlijk, ontleedt Elisabeth van Nimwegen het leven van haar hoofdpersoon tot op het bot. Het is zedenschets, zuivering, therapie en dikke middelvinger tegelijk.

Wil je het boek lezen?Onderdak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elisabeth van Nimwegen. Lezen Onderdak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN