Met de kameleon vooruit

Met de kameleon vooruit - H. de Roos | Northernlights300.org

...Kameleon vooruit van H de Roos. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Gerben Zonderland heeft een oude auto gekocht en daar heeft hij grootse plannen mee ... met de Kameleon vooruit van H de Roos | Boek en recensies ... ... . Hij gaat samen met de jongens de auto per praam ophalen in de stad. Ook krijgen Hielke en Sietse een nieuwe juf die erg van sport houdt. Zij wil met de jongens en meisjes van de basisschool meedoen aan een grote wedstrijd in de stad. Intussen heeft Bouwman, de klompenmaker, grote zorgen. De vrienden van de ... Zij wil met de jongens en meisjes van de basisschool meedoen aan een grote wedstrijd in ... Met de Kameleon vooruit (Z), Roos, H. de | De Boekenkamer ... . Intussen heeft Bouwman, de klompenmaker, grote zorgen. De vrienden van de ... Zij wil met de jongens en meisjes van de basisschool meedoen aan een grote wedstrijd in de stad. Intussen heeft Bouwman, de klompenmaker, grote zorgen. De vrienden van de Kameleon zetten alles op alles om hem te helpen. Boekinformatie Schrijver: Hotze de Roos Titel: Met de Kameleon vooruit Serie: De Kameleon #34 Uitgeverij: Kluitman Jaartal: 1972 Met de Kameleon vooruit (Z), Roos, H. de, Kameleon, BKKAME00206 | Met de Kameleon vooruit, In het dorp van Hielke en Sietse Klinkhamer gebeur... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Roos de H. - met de Kameleon vooruit Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. De Kameleon knapt het op! (1972) Met de Kameleon vooruit (1972) De Kameleon steekt van wal (1973) De Kameleon doet een goede vangst! (1973) De vlag in top voor de Kameleon (1974) De Kameleon in de storm (1974) Alle hens aan dek, Kameleon! (1975) De Kameleon krijgt nieuwe vrienden (1975) Op reis met de Kameleon! (1976) Hotze de Roos - Met de Kameleon vooruit. Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling (1 klantbeoordeling) Dit boek wil ik lezen. Categorieën: 10+, 1970-1980, Nederlands boek Tag: voertuigen. Beschrijving Beoordelingen (1) Met de Kameleon vooruit Met de Kameleon vooruit is het vierendertigste deel uit De Kameleon-boekenreeks van schrijver Hotze de Roos. De illustraties zijn van Gerard van Straaten. De eerste editie kwam uit in 1972. == Verhaal == Gerben Zonderland heeft een oude auto gekocht en daar heeft hij grootse plannen mee. Hij gaat samen met de jongens de ... Met de Kameleon vooruit | ISBN 9789020642346 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Www.bo...

INFORMATIE

AUTEUR
H. de Roos
DIMENSIE
7,69 MB
BESTANDSNAAM
Met de kameleon vooruit.pdf

OMSCHRIJVING

Gerben Zonderland heeft een oude auto gekocht en daar heeft hij grootse plannen mee. Hij gaat samen met de jongens de auto per praam ophalen in de stad. Ook krijgen Hielke en Sietse een nieuwe juf die erg van sport houdt. Zij wil met de jongens en meisjes van de basisschool meedoen aan een grote wedstrijd in de stad. Intussen heeft Bouwman, de klompenmaker, grote zorgen. De vrienden van de Kameleon zetten alles op alles om hem te helpen en het geheel wordt afgesloten met een groot feest.

Wil je het boek lezen?Met de kameleon vooruit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. de Roos. Lezen Met de kameleon vooruit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN