Kamer 305

Kamer 305 - Yvonne Franssen | Northernlights300.org

...ie onleesbaar lijkt, blijkt allemaal met elkaar in verband staan ... Recensie: Kamer 305 ­čôľ De Leesclub van Alles ... . De spanning loopt steeds verder op en wie heeft er allemaal met wie te maken en wat is het verband? Dat maakt razend nieuwsgierig tot het verrassende ... Titel: Kamer 305 Auteur: Yvonne Franssen Uitgeverij: Futuro Uitgevers Publicatiedatum: 11-09-2019 220 pagina's Recensie: Danielle Yvonne Franssen heeft een grote liefde voor taal. Al sinds ze kan lezen, schrijft ze korte verhalen en versjes. Ze schreef jarenlang een maandelijkse column voor de website i ... Kamer 305 | Yvonne Franssen | vrouwenthrillers.nl ... . Ze schreef jarenlang een maandelijkse column voor de website ikleesliteratuur.nl, en wist bij schrijfwedstrijden met haar verhalen diverse prijzen en ... Meer niet. Niets om je zorgen over te maken." In de literaire thriller 'Kamer 305' raken de levens van Kim en Eva met elkaar verstrengeld tijdens hun huiveringwekkende zoektocht naar het motief achter enkele mysterieuze moorden. Over de auteur Yvonne Franssen heeft een grote liefde voor taal. In de literaire thriller Kamer 305 raken de levens van Kim en Eva met elkaar verstrengeld tijdens hun huiveringwekkende zoektocht naar het motief achter enkele mysterieuze moorden. Het verhaal. Kim is getrouwd met Simon, maar heeft al langere tijd een relatie met Martijn. Ze spreken altijd af in Kamer 305. Ze heeft al meerdere titels op haar naam staan. Toch is haar naam nog steeds rijzende binnen de boekenwereld. Thrillerauteur Yvonne Franssen bracht dit jaar haar nieuwe boek uit: Kamer 305.Een verhaal waarin de levens van Kim en Eva met elkaar verstrengeld raken tijdens een zoektocht naar het motief van een aantal moorden. De Eerste Kamercommissie voor Financi├źn (FIN) heeft op 18 februari 2020 kennisgenomen van de brief van de staatssecretaris van Financi├źn - Fiscaliteit en Belastingdienst van 10 februari 2020 (EK 32.140 / 35.241 / 35.305, C) over het werk in OESO-verband aan een mogelijke herziening van het internationale winstbelastingsysteem naar aanleiding van de toezegging 'De Kamer tijdig te betrekken ......

INFORMATIE

AUTEUR
Yvonne Franssen
DIMENSIE
9,12 MB
BESTANDSNAAM
Kamer 305.pdf

OMSCHRIJVING

"Pas na twee├źn 's middags werd ik weer wakker. Mijn hele wezen schreeuwde om Martijn, maar hij had niets meer van zich laten horen en wat zou ik moeten zeggen? Toch graai ik nu met wild kloppend hart naar mijn telefoon. Het appje is echter van Corine.Hoe lang moet ik mijn nieuwsgierigheid nog bedwingen? Serieus Kim, ik maak me zorgen. Wat is er aan de hand?Wat is er aan de hand? Absoluut een goeie vraag. Dat zou ik ook wel willen weten. Het lijkt er sterk op dat mijn minnaar zijn vrouw heeft vermoord, mijn echtgenoot heeft geprobeerd mijn moeder te vermoorden en ik ben bang dat een van mijn cli├źnten onderweg is om mij te vermoorden. Meer niet. Niets om je zorgen over te maken."In de literaire thriller 'Kamer 305' raken de levens van Kim en Eva met elkaar verstrengeld tijdens hun huiveringwekkende zoektocht naar het motief achter enkele mysterieuze moorden. Over de auteurYvonne Franssen heeft een grote liefde voor taal. Al sinds ze kan lezen, schrijft ze korte verhalen en versjes. Ze schreef jarenlang maandelijks een column voor een website en wist bij schrijfwedstrijden met haar verhalen diverse prijzen en publicaties in de wacht te slepen.In 2011 verscheen haar eerste thriller 'Talio', een jaar later gevolgd door 'De genius'. In 2013 schreef ze ter gelegenheid van de Limburgse Avond van het Spannende Boek de minithriller 'Mysterie aan de Maas'. In 2017 maakte Yvonne met de versjesbundel '#omazegt' een uitstapje buiten het thrillergenre, waarin ze in 2018 terugkeerde met haar vierde thriller 'Schaduwen'. En op 11 september 2019 verschijnt dus 'Kamer 305'.

Wil je het boek lezen?Kamer 305 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yvonne Franssen. Lezen Kamer 305 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN