Agent 327 special Hc02. hulde aan de jubilaris

Agent 327 special Hc02. hulde aan de jubilaris - Martin Lodewijk | Northernlights300.org

...aphic novels en strips koop je eenvoudig online bij bol ... Amazon.com: Agent 327 Special SC Hulde aan de Jubilaris ... ... .com Gratis retourneren Nederlandstalige Strips & Graphic novels van de Agent 327 serie lezen? Comics, cartoons graphic novels en strips koop je eenvoudig online bij bol.com Agent 327 - Hulde aan de jubilaris . Vrolijk feestje . Tussen een fel gesmaakt hommagealbum van De Blauwbloezen in 2016 (met Aimée de Jongh als enige Nederlandse of Vlaamse inbreng) en het binnenkort te verschijnen album met Guust-gags door een waaier aan stripmakers uit ons taalgebied verschijnt dit huldeboek aan Agent 327. Hulde aan de jubilaris is een felicitatie van 17 stri ... Broekhuis | Agent 327 special Hc02. hulde aan de jubilaris ... ... . Hulde aan de jubilaris is een felicitatie van 17 stripmakers met een bescheiden bijdrage van Martin Lodewijk.In dit album beleeft Agent 327 tien hilarische avonturen die verteld worden door de beste stripmakers uit Nederland en Vlaanderen. Aanbieding strips voor de Nederlandse stripwinkels voor de periode april en mei 2019 Hulde aan de jubilaris is een felicitatie van 17 stripmakers met een bescheiden bijdrage van Martin Lodewijk. In dit album beleeft Agent 327 tien hilarische avonturen die verteld worden door de beste stripmakers uit Nederland en Vlaanderen. Bestel AGENT 327 SPECIAL 01. HULDE AAN DE JUBILARIS van Martin, Lodewijk als Paperback voor 8.95€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Hulde aan de jubilaris is een felicitatie van 17 stripmakers met een bescheiden bijdrage van Martin Lodewijk. In dit album beleeft Agent 327 tien hilarische avonturen die verteld 9789088863653 9088863652 Hulde aan de jubilaris Hulde aan de jubilaris is een felicitatie van 17 stripmakers met een besch...

INFORMATIE

AUTEUR
Martin Lodewijk
DIMENSIE
10,20 MB
BESTANDSNAAM
Agent 327 special Hc02. hulde aan de jubilaris.pdf

OMSCHRIJVING

Martin Lodewijk viert dit jaar zijn 80ste verjaardag en daarom brengen zeventien stripmakende collega’s met elf nieuwe verhalen een eerbetoon aan Martin en zijn creatie Agent 327. Een cadeautje voor alle lezers en liefhebbers maar vooral voor de jarige Godfather van het Nederlandse beeldverhaal.Tekst en tekeningen: Romano Molenaar, Bruno de Roover, Daan Jippes, Hanco Kolk, Rob Derks, Douwe Steinoord, Paul Teng, Eric Hercules, Willy Linthout, Pieter Hogenbirk, Kees de Boer, Gerard Leever,Hajo de Reijger, Peter van Leersum, Robert van der Kroft, Thom Roep en Dick Matena.

Wil je het boek lezen?Agent 327 special Hc02. hulde aan de jubilaris in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Lodewijk. Lezen Agent 327 special Hc02. hulde aan de jubilaris Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN