Zeezucht

Zeezucht - Marlies van der Wel | Northernlights300.org

...Jonas naar een leven in zee.Als jutter verzamelt hij aangespoelde spullen en bouwt hij bizarre installaties om het onmogelijke te realiseren ... Zeezucht - Marlies Van der Wel | 9789047622802 | Standaard ... ... . Door zijn verlangen, zijn zeezucht, is Jonas veroordeeld tot eenzaamheid.De andere bewoners van het kleine kustplaatsje snappen niets van zijn droom. Zeezucht (Hardcover). Vanaf het moment dat Jonas als kind de zee ziet, weet hij het, dit is zijn thuis. Niet om ernaar te kijken, in te zwemmen of op te... Zeezucht - Deel 1 Van De Chesapeake Bay Saga (Pocket). De drie verwaarloosde schoffies die Ray en Stella Quinn ooit liefdevol in hun hui ... Voor altijd in de zee - JaapLeest ... ... Zeezucht - Deel 1 Van De Chesapeake Bay Saga (Pocket). De drie verwaarloosde schoffies die Ray en Stella Quinn ooit liefdevol in hun huis opnamen, zijn... Welkom bij Strandpaviljoen Zeezicht, de locatie voor lekker eten en drinken. Uitermate geschikt voor uw feest, meeting of ander evenem...

INFORMATIE

AUTEUR
Marlies van der Wel
DIMENSIE
6,2 MB
BESTANDSNAAM
Zeezucht.pdf

OMSCHRIJVING

Vanaf het moment dat Jonas als kind de zee ziet, weet hij het, dit is zijn thuis. Niet om ernaar te kijken, in te zwemmen of op te varen. Hij wil één zijn met de zee, en er nooit meer uit. Zijn leven lang jut hij het strand af, opzoek naar voorwerpen om bizarre installaties mee te bouwen die hem op weg moeten helpen naar een nieuw leven tussen de vissen. Nu Jonas oud is moet hij de beperkingen van zijn uitvindingen en lichaam onder ogen zien. De tijd begint te dringen... Maar eerst was er een film! Marlies van der Wel begon in 2013 met het maken van een drietal trips door Nederland om kilometers strand af te jutten. Ze was ontelbare uren aan het schrijven en schetsen. Marlies tekende en animeerde alle 150 verschillende shots zelf, gebruikmakend van een collagetechniek die haar karakteristieke artwork combineert met op het strand gevonden spullen. Elk shot begint met een potloodschets. De achtergronden worden gecreëerd met foto's van trips naar Terschelling. Vlakken worden geverfd voor textuur en gezichten getekend. Dit alles werd de rijke collage van waaruit het animeren kon beginnen. De korte animatiefilm Zeezucht ging in 2015 op het Nederlands Film Festival in première en won vele prijzen, waaronder de Best Animated Short op het filmfestival van Toronto.

Wil je het boek lezen?Zeezucht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marlies van der Wel. Lezen Zeezucht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN