Super-IK

Super-IK - Lex Goos | Northernlights300.org

...n kwijt zoals afgelopen zaterdag mega hoge golven bij windkracht 12 etc ... Windsurfing.nl - Forumoverzicht ... . Super ik. Een positief alternatief voor de labeldrift in onze maatschappij Wat als je vertrekt vanuit een positiever denkkader en de nadruk legt op datgene waar je goed in bent? Super-IK neemt de proef op de som. Al te vaak focussen we op wat we minder goed kunnen en proberen we dat te verbeteren. Nochtans toont onderzoek aan dat het veel effectiever is om te vertrekken van je positieve ... Super-IK neemt de proef op de som. Al te vaak focussen we op wat we ... Super-IK door Lex Goos, Lianne Smit-Volkers (Ebook ... ... ... Super-IK neemt de proef op de som. Al te vaak focussen we op wat we minder goed kunnen en proberen we dat te verbeteren. Nochtans toont onderzoek aan dat het veel effectiever is om te vertrekken van je positieve eigenschappen, en die te versterken. Zoals ik al verwachte was de minestronesoep met heel veel groente in een woord SUPER! Ik liet de parmezaan toch maar achterwege omdat ik eerst het originele recept wilde proeven. Ik maakte hem met fusilli tricolore. Vraagje: Je schrijft 4 el balsamicoazijn. Maar omdat ik die van 35 jaar oud heb, en dus erg prijzig, gebruik ik die altijd zuinig. Lex Goos Coaching & Advies levert maatwerk op het gebied van geluk om bedrijven en individuen te laten bloeien! Nieuw! Na het in 2012 verschenen 'Kleine momenten van geluk' is in augustus 2015 het boek 'Super-IK' gepubliceerd. Het wegdek is niet altijd super ik de Ardennen, maar dit maakt de mooie omgeving en prachtige routes natuurlijk goed. Wie heeft er al een motor vakantie......

INFORMATIE

AUTEUR
Lex Goos
DIMENSIE
11,40 MB
BESTANDSNAAM
Super-IK.pdf

OMSCHRIJVING

Een positief alternatief voor de labeldrift in onze maatschappij Wat als je vertrekt vanuit een positiever denkkader en de nadruk legt op datgene waar je goed in bent? Super-IK neemt de proef op de som. Al te vaak focussen we op wat we minder goed kunnen en proberen we dat te verbeteren. Nochtans toont onderzoek aan dat het veel effectiever is om te vertrekken van je positieve eigenschappen, en die te versterken. Op basis van inzichten uit de positieve psychologie ontwikkelden Lex Goos en Lianne Smit-Volkers een heel praktisch zelfcoachingstraject, dat je helpt om je persoonlijke bronnen van geluk te ontdekken en te versterken.

Wil je het boek lezen?Super-IK in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lex Goos. Lezen Super-IK Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN