Over liefde en spel / Overspel en liefde

Over liefde en spel / Overspel en liefde - Caroline van den Kommer | Northernlights300.org

...trouw en ontrouw in een langdurige liefdesrelatie Onderzoek wijst uit dat 1 op de 5 mannen overspel pleegt en 1 op de 10 vrouwen ... Overspel in de liefde, totale vernedering voor de monogame ... ... . Bestel Over liefde en spel / Overspel en liefde van Caroline van den Kommer. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Over liefde en spel / Overspel en liefde | ISBN 9789049105433 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. En toch blijven we Over liefde en spel / Overspel en liefde, Caroline van den Kommer - Paperback - 9789049105433 | AKO boeken ... bol.com | Over Liefde En Spel, C. van den Kommer ... ... . En toch blijven we Over liefde en spel / Overspel en liefde, Caroline van den Kommer - Paperback - 9789049105433 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Read "Over liefde en spel trouw in een langdurige liefdesrelatie" by Caroline van den Kommer available from Rakuten Kobo. Een omkeerboek over trouw en ontrouw in een langdurige liefdesrelatie Onderzoek wijst uit dat 1 op de 5 mannen overspel ... Over liefde en spel / Overspel en liefde Caroline van den Kommer • Boek • paperback. Samenvatting . Een omkeerboek over trouw en ontrouw in een langdurige liefdesrelatie Onderzoek wijst uit dat 1 op de 5 mannen overspel pleegt en 1 op de 10 vrouwen. Over liefde en spel / Overspel en liefde. Caroline van den Kommer. Een omkeerboek over trouw en ontrouw in een langdurige liefdesrelatie Onderzoek wijst uit dat 1 op de 5 mannen overspel pleegt en 1 op de 10 vrouwen. Van die slippertjes komt zo'n 80% uit, vaak met desastreuze gevolgen voor de relatie. En toch blijven we het doen: vreemdgaan. Over liefde en spel / Overspel en liefde. Een omkeerboek over trouw en ontrouw in een langdurige liefdesrelatie Onderzoek wijst uit dat 1 op de 5 mannen overspel pleegt en 1 op de 10 vrouwen. Van die slippertjes komt zo'n 80% uit, vaak met desastreuze gevolgen voor de relatie. En toch blijven we het doen: vreemdgaan. Spele - Leuke gratis Liefde-Spelletjes spele op Spel.nl. De coolste funnygames op 1 spelletjessite. Meer dan 5000 gratis spelletjes om te spele! Reisgidsen en -verslagen Styling / Mode / Handwerken Literatuur Fictie / Fantasy Romans en thrillers Natuur Dieren Flora / Tuin Spiritualiteit Astrologie Esoterie Orakels Religie / geloofszaken Yoga / T'ai chi 16-nov-2013 - Vreemdgaan & Overspel: alles over spel en liefde! Compra Over liefde en spel: trouw in een langdurige l...

INFORMATIE

AUTEUR
Caroline van den Kommer
DIMENSIE
12,17 MB
BESTANDSNAAM
Over liefde en spel / Overspel en liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Een omkeerboek over trouw en ontrouw in een langdurige liefdesrelatie Onderzoek wijst uit dat 1 op de 5 mannen overspel pleegt en 1 op de 10 vrouwen. Van die slippertjes komt zo'n 80% uit, vaak met desastreuze gevolgen voor de relatie. En toch blijven we het doen: vreemdgaan. Bijna iedere langdurige liefdesrelatie maakt wel eens een periode door waarin de seksuele trouw geen vanzelfsprekendheid meer is. Hoe ga je om met die verleidingen van buitenaf? Wat doe je als je verliefd wordt op een ander dan je eigen partner? Wie kiest voor trouw, kan op den duur belangstelling verliezen voor de eigen partner, en moeite hebben de relatie die zo prachtig begon, nog langer leuk te houden. Wie in een situatie terechtkomt van overspel, kan zich buitengewoon schuldig voelen, maar tegelijkertijd volop genieten van de spanning die een affaire biedt. Dit omkeerboek belicht aan de hand van uitgebreid onderzoek naar de achtergronden van trouw en ontrouw, én veertien openhartige interviews, beide kanten van de medaille. Daarmee biedt het boek volop informatie, handreikingen, tips en adviezen, maar vooral ook boeiende ervaringsverhalen. Het lezen van dit boek wordt daarmee een feest van herkenning voor iedereen die wel eens worstelt met zijn relatie.

Wil je het boek lezen?Over liefde en spel / Overspel en liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Caroline van den Kommer. Lezen Over liefde en spel / Overspel en liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN