Het plezier van een eigen moestuin

Het plezier van een eigen moestuin - Xavier Mathias | Northernlights300.org

...e plaats. Het plezier van een eigen moestuin | ISBN 9789044744750 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Starten met een moestuin. Hoe begin je er aan? Enkele tips ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Moestuin ontwerpen Zon, licht en lucht. Misschien wel het belangrijkste bij het ontwerpen van een moestuin: kies voor een goede plek. Zo veel mogelijk zon is ideaal, minimaal 6-8 uur, want de meeste groenten zijn zonaanbidders. Het is nooit te laat of te vroeg om te beginnen met een Makkelijke Moestuin. In het voorjaar, de zomer én de herfst heb je al snel plezier van je bakken. Het opzetten van je tuin kan ook in de wint ... Het plezier van een eigen moestuin | MijnTuin.org ... . In het voorjaar, de zomer én de herfst heb je al snel plezier van je bakken. Het opzetten van je tuin kan ook in de winter. Zaaien en oogsten kan een groot deel van het jaar. Zet ook eens wat kant-en-klare (kruiden)plantjes in de bak voor extra snelle opbrengst. Met dit boek ontdekt u het ware plezier van een eigen moestuin! Koop dit boek op Bol.com Terug naar boeken. MijnTuin.org. 30.890.354 m² tuin 192.575 tuiniers 18.583 planten. Waardering webshop. Beoordeel ons . Contacteer ons MijnTuin.org bv Fraterstraat 111 9820 Merelbeke Belgi ... Het plezier van een eigen moestuin heerlijke groenten kweken op een biologische manier. Laurent Bessol & Xavier Mathias . Heerlijke groenten kweken op een biologische manierIn dit praktische handboek onthult de ervaren tuinbouwer Xavier Mathias u al zijn geheimen voor een geslaagde en biologische moestuin: - De beste en ... Met dit boek ontdekt u het ware plezier van een eigen moestuin! dit werk kent de volgende uitvoeringen. Hardback. ISBN 9789044744750 verschijningsdatum 15/02/2016. NUR 423 Moestuin imprint Zuid-Nederlandse Uitgeverij N.V. / Centrale Uitgeverij uitgever. Centrale Uitgeverij Deltas. taal Nederlands. Het Plezier Van Een Eigen Moestuin. Referentiecode: 33093. EAN-code: 9789044744750. De moestuin is een plek waar u werk en ontspanning kunt combineren. Boek: Het plezier van een eigen moestuin Volgens ervaren moestuinier en docent tuinbouw Xavier Mathias levert een eigen moestuin niet alle...

INFORMATIE

AUTEUR
Xavier Mathias
DIMENSIE
12,90 MB
BESTANDSNAAM
Het plezier van een eigen moestuin.pdf

OMSCHRIJVING

Heerlijke groenten kweken op een biologische manierIn dit praktische handboek onthult de ervaren tuinbouwer Xavier Mathias u al zijn geheimen voor een geslaagde en biologische moestuin:- De beste en origineelste variëteiten om het hele jaar door te kunnen oogsten- Groentesoorten die van nature resistent zijn tegen ongedierte en plantenziekten, zonder het gebruik van bestrijdingsmiddelen- Adviezen voor de teelt, oogst en bewaring, plus keukentips om ten volle van uw verse groenten te kunnen genietenDe moestuin is een plek waar u werk en ontspanning kunt combineren. Het is een plek waar u zich kunt laten verbazen door de diversiteit van de natuur... zoals minikomkommertjes die eruitzien als watermeloentjes, fluogele bieten in plaats van de klassieke rode, volledig eetbare en acrobatische Egyptische uien, de vergeten groente snijbiet die behalve lekker ook heel mooi is... Met dit boek ontdekt u het ware plezier van een eigen moestuin!

Wil je het boek lezen?Het plezier van een eigen moestuin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Xavier Mathias. Lezen Het plezier van een eigen moestuin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN