Het liefste lied van overzee Deel 2

Het liefste lied van overzee Deel 2 - Sytze de Vries | Northernlights300.org

...elaas zijn bij twee liederen enkele woorden weggevallen: - In lied 7, str 3 en 4, luiden de regels 3 voluit: Zij leven de boodschap van troost en van vreugde De kerk is waar wij in het voetspoor van Christus - In lied 63 ontbreekt de allerlaatste regel: Komt, volkeren van wereldwijd, wees in dit ... bol.com | Sytze de Vries artikelen kopen? Alle artikelen ... ... ... Bij Het liefste lied van overzee deel 1 (2012) verscheen een gelijknamige cd met 22 liederen. 'Dit is een cd waaraan alles klopt' schreef het Nederlands Dagblad en beoordeelde de cd met vijf sterren. Ook bij deel 2 is nu een CD beschikbaar, voor slechts 15 euro. Sytze de Vries (1945) is theoloog, dichter en schrijver. Luister naar een selectie liederen uit deze bundel op de gelijknamige cd, Het liefste lied van overzee. Bestel nu ook Het liefste lied van overzee - deel 2! Of de set van deel ... bol.com | Het liefste lied van overzee - set ... ... . Ook bij deel 2 is nu een CD beschikbaar, voor slechts 15 euro. Sytze de Vries (1945) is theoloog, dichter en schrijver. Luister naar een selectie liederen uit deze bundel op de gelijknamige cd, Het liefste lied van overzee. Bestel nu ook Het liefste lied van overzee - deel 2! Of de set van deel 1 en 2. Samen voor slechts € 25. Warme, sterke vertalingen op eenvoudige melodieën die pakken. Bijvoorbeeld "Morning has broken". Het liefste lied van overzee (Paperback). De Engel...

INFORMATIE

AUTEUR
Sytze de Vries
DIMENSIE
8,82 MB
BESTANDSNAAM
Het liefste lied van overzee Deel 2.pdf

OMSCHRIJVING

Engelse kerkliederen zingen met Nederlandse tekst. Dat kan met deze tweede bundel onweerstaanbare melodieën. Sytze de Vries vertaalde de Engelse liederen of schreef er nieuwe Nederlandse teksten bij. All things bright and beautiful' is nu te zingen als Al dat schitterende schoons. De kracht van de Engelse melodie gecombineerd met poëzie in moedertaal nodigt uit tot vreugdevol en hooggestemd zingen. Deze bundel bevat ook het eenstemmige notenschrift van de 60 liederen.Het succesvolle deel 1 met ISBN 9789490708481 is ook verkrijgbaar (tweede druk).Bij Het liefste lied van overzee deel 1 (2012) verscheen een gelijknamige cd met 22 liederen. 'Dit is een cd waaraan alles klopt' schreef het Nederlands Dagblad en beoordeelde de cd met vijf sterren.Ook bij deel 2 is nu een CD beschikbaar, voor slechts 15 euro.Sytze de Vries (1945) is theoloog, dichter en schrijver. Hij is de auteur van Bij gelegenheid 1, 2 en 3 en van vele liedteksten in het Liedboek en de bundels Zingend geloven en Tussentijds.

Wil je het boek lezen?Het liefste lied van overzee Deel 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sytze de Vries. Lezen Het liefste lied van overzee Deel 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN