Grammatica Duits

Grammatica Duits - R.K. Engelen | Northernlights300.org

...naamval (nominativus / Nominativ), de tweede (genitivus / Genitiv), de derde (dativus, Dativ) en de vierde (accusativus / Akkusativ) ... Duits leren - grammatica, oefeningen en woordenschat ... . Duits wordt, ondanks dat het op het Nederlands lijkt, vaak als moeilijk ervaren vanwege de grammatica. Vooral de naamvallen vormen voor veel leerlingen een struikelblok. Als je het systeem eenmaal doorhebt, valt het eigenlijjk best wel mee! Maar: een aantal dingen moet je wel uit je hoofd leren... Grammatica uitleg en oefeningen. Je vindt in dit arrangement uitlegvideo's over de Duitse grammatica en online oefeningen. Verde ... Grammatica Duits online - Lesmateriaal - Wikiwijs ... ... Grammatica uitleg en oefeningen. Je vindt in dit arrangement uitlegvideo's over de Duitse grammatica en online oefeningen. Verder vind je hier ook documenten met uitleg en overzichten. De Duitse taal is nauw verwant aan het Nederlands, wat ook blijkt uit de Duitse grammatica: de woordvorming, de woordvolgorde en de structuur van de werkwoorden vertonen alle grote gelijkenissen met die van het Nederlands, hoewel er tegelijk ook veel verschillen zijn.Vooral bij de naamwoorden zijn de verschillen groot; daar waar het Duits nog naamvallen kent en een erg onregelmatige ... In deze grammatica leer je op beide manieren naar de Duitse taal te kijken. Je begint met de naamvallen, dan volgen de voornaamste woordsoorten en de werkwoordstij-den. Tussendoor worden de zinsdelen behandeld. Op de linkerpagina worden de grammaticaregels uitgelegd en op de rechterpagina staan oefeningen bij die regels. Online vertaalwoordenboek. DE:grammatica. regels van een taal voor het maken van groepen van woorden en van zinnen - Grammatik (die ~...

INFORMATIE

AUTEUR
R.K. Engelen
DIMENSIE
3,21 MB
BESTANDSNAAM
Grammatica Duits.pdf

OMSCHRIJVING

Grammatica Duits 1e druk is een boek van R.K. Engelen uitgegeven bij Prisma. ISBN 9789000327003 Deze Prisma Grammatica Duits is een ideaal naslagwerk voor wie snel de oplossing zoekt voor een Duits taalkundig probleem. De overzichtelijke indeling, het uitgebreide register en de ruime lay-out vergemakkelijken het opzoeken.Het boek is ook goed te gebruiken als cursusboek voor wie de Duitse grammatica onder de knie wil krijgen of zijn kennis wil opfrissen.In deze druk vindt u bovendien een toelichting op de nieuwe Duitse spelling. Ruime aandacht is er ook voor de alledaagse spreektaal, die soms van de formele regels afwijkt. Praktische aanwijzingen voor correspondentie in het Duits maken het boek compleet.

Wil je het boek lezen?Grammatica Duits in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.K. Engelen. Lezen Grammatica Duits Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN