Gaat Trump opnieuw winnen?

Gaat Trump opnieuw winnen? - Henk Visscher | Northernlights300.org

...cher (Paperback). In dit boek wordt geprobeerd het politieke succes van Donald Trump te verklaren door een fictieve reis te maken dwars door de Verenigde Staten ... Zit Trump straks nog vier jaar in het Witte Huis? Dit zijn ... ... . Hoe is te verklaren dat deze snoeverige multimiljonair de hoop werd van talloze arme Amerikanen? En waarom schonken zoveel devote ... Wat heeft Trump dat de andere kandidaten missen en kan hij daarom opnieuw president worden? Om deze vragen te kunnen beantwoorden, begint de rondreis met een boottocht op de Mississippi. Vervolgens wordt de staat Iowa aangedaan waarin traditiegetrouw de voorverkiezingen voor het presidentschap beginnen. Vandaar gaat de reis naar het noorden. G ... Gaat Trump opnieuw winnen? van Henk Visscher | Boek en ... ... . Vervolgens wordt de staat Iowa aangedaan waarin traditiegetrouw de voorverkiezingen voor het presidentschap beginnen. Vandaar gaat de reis naar het noorden. Gaat Trump opnieuw winnen?. In dit boek wordt geprobeerd het politieke succes van Donald Trump te verklaren door een fictieve reis te maken dwars door de Verenigde Staten. Hoe is te verklaren dat deze snoeverige multimiljonair de hoop werd van talloze arme Amerikanen? En waarom schonken zoveel devote christenen hun vertrouwen aan een man met een uiterst losse moraal? Gaat Trump opnieuw winnen? Henk Visscher • Boek • paperback. Samenvatting . In dit boek wordt geprobeerd het politieke succes van Donald Trump te verklaren door een fictieve reis te maken dwars door de Verenigde Staten. Hoe is te verklaren dat deze snoeverige multimiljonair de hoop werd van talloze arme Amerikanen? Veel tekenen wijzen er op dat Trump de presidentsverkiezingen gaat winnen. We zetten 9 redenen waarom de Amerikanen voor hem zullen kiezen voor een rijtje. Inderdaad Trump gaat gewoon weer winnen ondanks de laster ... Gaat Trump opnieuw winnen? | Henk Visscher Of Trump in Iowa, God in Montana en ´fake news for all´ In dit boek wordt geprobeerd het politieke succes van Donald Trump te verklaren door een fictieve reis te maken dwars door de Verenigde Staten. Hoewel Donald Trump zich de woede van velen op de hals haalt, pakt zijn beleid goed uit voor de Amerikaanse economie. De handelsoorlog met China gaat hij uiteindelijk ook winnen. Dit is de mening… Wat heeft Trump dat de andere kandidaten missen en kan hij daarom opnieuw president worden? Om deze vragen te kunnen beantwoorden, begint de rondreis met een boottocht op de Mississippi. Vervolgens wordt de staat Iowa aangedaan waarin traditiegetrouw de voorverkiezingen voor het presidentschap beginnen. Vandaar gaat de reis naar het noorden. 'Trump gaat winnen' Mick (Philosocles) 24-09-2016 ...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Visscher
DIMENSIE
10,92 MB
BESTANDSNAAM
Gaat Trump opnieuw winnen?.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek wordt geprobeerd het politieke succes van Donald Trump te verklaren door een fictieve reis te maken dwars door de Verenigde Staten. Hoe is te verklaren dat deze snoeverige multimiljonair de hoop werd van talloze arme Amerikanen? En waarom schonken zoveel devote christenen hun vertrouwen aan een man met een uiterst losse moraal? Wat heeft Trump dat de andere kandidaten missen en kan hij daarom opnieuw president worden? Om deze vragen te kunnen beantwoorden, begint de rondreis met een boottocht op de Mississippi. Vervolgens wordt de staat Iowa aangedaan waarin traditiegetrouw de voorverkiezingen voor het presidentschap beginnen. Vandaar gaat de reis naar het noorden. Daar voltrok zich in de Bad Lands aan het begin van de twintigste eeuw een waar drama. Dit drama was voor sommige bewoners van de streek aanleiding tot apocalyptische visioenen. Hierna eindigt de rondreis met een bezoek aan het Diepe Zuiden. Een gebied waarin armoede en discriminatie niet zijn verdwenen en de geest van veel bewoners vol is van kruisen en geweren. Tenslotte wordt de balans opgemaakt door het antwoord te geven op de vraag wat voor leider Trump precies is, waardoor het mogelijk is dat zovelen hem onverminderd steunen. Henk Visscher (1952) studeerde sociaaleconomische geschiedenis in Groningen en promoveerde aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam op een onderzoek naar de sociale mobiliteit in de Maasstad aan het eind van de negentiende eeuw. Vorig jaar verscheen bij deze uitgever van hem Nederland in tijden van droom en daad. Een geschiedenis van de laatste vijftig jaar.

Wil je het boek lezen?Gaat Trump opnieuw winnen? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Visscher. Lezen Gaat Trump opnieuw winnen? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN