Ervaring niet vereist

Ervaring niet vereist - Leonie Holtes | Northernlights300.org

...057592393 Ervaring niet vereist - Léonie Holtes werkte als psychologe in een tbs-kliniek en schreef een kritisch verslag over haar ervaringen op de werkvloer ... Ervaring niet vereist - Alumni ... . Geschreven bij Ervaring niet vereist. Haar conclusies liegen er niet om: Pas na meer dan een jaar besefte ik waar ik in terecht was gekomen: een schijnwereld (pag.154). De methoden waarmee gewerkt wordt, zijn niet bewezen en verouderd. Het werk wordt gedaan door mensen die niet voldoende opgeleid zijn of in het geheel niet opgeleid zijn. Leonie Holtes werkte als psycholoog in een tbs-kliniek. Toen ze merkte dat vrijwel niemand weet wat zich achter de gesloten deuren van een kliniek afspeelt, ... Ervaring niet vereist - Filosofie Magazine ... . Leonie Holtes werkte als psycholoog in een tbs-kliniek. Toen ze merkte dat vrijwel niemand weet wat zich achter de gesloten deuren van een kliniek afspeelt, koos ze ervoor haar werkervaringen prijs te geven aan de buitenwereld. 'Ervaring niet vereist' is een bijzonder en confronterend inkijkje in een tbs-kliniek. Ervaring niet vereist Léonie Holtes werkte als psychologe in een tbs-kliniek en schreef ...

INFORMATIE

AUTEUR
Leonie Holtes
DIMENSIE
4,77 MB
BESTANDSNAAM
Ervaring niet vereist.pdf

OMSCHRIJVING

Ervaring niet vereist 1e druk is een boek van Leonie Holtes uitgegeven bij Uitgeverij Podium B.V.. ISBN 9789057592393 Ervaring niet vereist - Léonie Holtes werkte als psychologe in een tbs-kliniek en schreef een kritisch verslag over haar ervaringen op de werkvloer. De bedoeling was dat haar manuscript al eerder in boekvorm zou verschijnen (het was zelfs al aangeboden),maar door een wrange speling van het lot heeft ze het definitieve document nooit bij haar uitgever kunnen bezorgen. Ze kreeg psychoses en beëindigde in 2011 haar leven.Twee jaar na haar overlijden hebben haar naasten besloten het manuscript alsnog te laten uitgeven, met een nawoord van Volkskrant-journalist Tonie Mudde, die in oktober 2012 een spraakmakend artikel aan Léonie Holtes wijdde.Léonie Holtes koos ervoor om haar werkervaringen aan de buitenwereld prijs te geven toen ze merkte dat vrijwel niemand weet wat er zich achter de gesloten deuren van een kliniek afspeelt. In Ervaring niet vereist gaat ze voorbij aan de standaardvraag of tbs al dan niet werkt en toont ze wat de werkelijke dilemma’s in de tbs-praktijk zijn. Hoe zorgvuldig wordt de diagnose van een patiënt eigenlijk gesteld? Waarop zijn de therapieëngebaseerd? En hoe staat het met de opleiding van de therapeuten, onder wie zijzelf?

Wil je het boek lezen?Ervaring niet vereist in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leonie Holtes. Lezen Ervaring niet vereist Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN