Winterpad

Winterpad - Gera Folkers | Northernlights300.org

...t en fictie elkaar omarmen.Gera woont samen met haar echtgenoot Jan in Groningen ... Postcode Winterpad in Delft - Postcode bij adres ... . Bestel Winterpad van Gera Folkers. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Algemene informatie Winterpad in Delft. Winterpad in Delft heeft 2614 WE als postcode. De straat ligt binnen de gemeente Delft in de provincie Zuid-Holland. Deze straat heeft de huisnummerreeks 1 t/m 12. Winterpad is gelegen in de buurt Ecodus en hoort ook bij de wijk Wijk 14 Voordijkshoorn in de gemeente Delft. De lokale schrijfster Gera Folkers komt haar nieuwe boek Winterpad bij Huizing ... bol.com | Winterpad, Gera Folkers | 9789082546194 | Boeken ... . De lokale schrijfster Gera Folkers komt haar nieuwe boek Winterpad bij Huizinga Boeken & Kado's presenteren. Een indringende roman die zich afspeelt in het Groningse Westerwolde. De vrouwen in haar leven - zussen, vriendinnen, de moeders die ze begeleidde en de prostituees van de tippelzone - hebben Gera Folkers uit Groningen geïnspireerd tot het schrijven van haar debuutroman Winterpad. LONG STOPSWILL NO LONGER BE A PROBLEM BUY NOW A shape memory pillow designed and developed to better preserve the tyres of your motorcycle during long winter standing times. Entirely trimmed and spray painted by skilled production workers, Winterpad deeply reflects the Made in Italy high standards. Thanks to the polyurethane flexibility characteristics of which […] 'Noem mij gewoon Olga; ik verdien het niet om moeder genoemd te worden.' Celine groeit op bij haar gereserveerde en koele moeder Olga. Haar jeugd is verwarrend en eenzaam, maar ook als ze volwassen is, blijft de relatie tussen moeder en dochter afstandelijk. Na Olga's dood vindt Celine brieven in haar ouderlijk huis, die Olga aan haar heeft geschreven. Dat is het begin van de zoektocht naar ... De lokale schrijfster Gera Folkers komt haar nieuwe boek Winterpad bij Huizinga Boeken & Kado's presenteren. Een indringende roman die zich afspeelt in het Groningse Westerwolde. De vrouwen in haar leven - zussen, vriendinnen, de moeders die ze begeleidde en de prostituees van de tippelzone - hebben Gera Folkers uit Groningen geïnspireerd tot het schrijven van haar debuutroman Winterpad. EASYRISE-V vintage cars storage ramps. EASYRISE-S sports cars storage ramps. WAVEPARK car door protectors. WINTERPAD — Motorcycle storage ramps....

INFORMATIE

AUTEUR
Gera Folkers
DIMENSIE
8,17 MB
BESTANDSNAAM
Winterpad.pdf

OMSCHRIJVING

"Noem mij gewoon Olga; ik verdien het niet om moeder genoemd te worden.'Celine groeit op bij haar gereserveerde en koele moeder Olga. Haar jeugd is verwarrend en eenzaam, maar ook als ze volwassen is, blijft de relatie tussen moeder en dochter afstandelijk. Na Olga's dood vindt Celine brieven in haar ouderlijk huis, die Olga aan haar heeft geschreven. Dat is het begin van de zoektocht naar het verleden van Olga. Ze gaat naar het landgoed van haar familie en ontdekt de drama's die de jeugd van Olga tekenden. De reis door het verleden van Olga geeft haar de kans om de achtergrond van haar moeders kille en onvoorspelbare gedrag te begrijpen. Uiteindelijk is Celine in staat om liefdevol moeder te zeggen tegen de overleden Olga. Deze roman verhaalt over de moeizame relatie tussen een moeder en een dochter. Een pad dat pijnlijk bewandeld werd door beiden. Maar liefde uit zich ook in tranen en ongesproken woorden. En liefde reikt verder dan de zwarte aarde van een graf, verder dan het winterpad van een moeder."Winterpad' speelt tegen de achtergrond van Ter Borg, een gehucht aan de Ruiten Aa in het Groningse Westerwolde. "Ik pak de brieven en peuter het plakbandje los. Mijn moeder is dood, ik heb Olga Ter Wolde nauwelijks gekend. Wat zal ik te weten komen? Wil ik deze erfenis van woorden wel lezen? De onthullingen? Maar het verleden te laten rusten is geen optie. Ik moet de woorden van Olga lezen om grip te kunnen krijgen op mijn eigen stilte, die ik al zo lang camoufleer door een gespeelde opgewektheid. Ik houd dat spel niet lang meer vol. Het kind in mij wil gevonden worden.'"In deze roman weet Gera Folkers op een verfijnde manier ingewikkelde borderline problematiek te treffen. Hoe de doorwerking daarvan vele levens beïnvloedt, is de rode draad door dit pakkende boek met een verrassend slot.'Piet en Gea Rouw, psychosociale therapie en coachingGera Folkers (1962) heeft jaren als casus regisseur gewerkt onder straatprostituees en in multi-problem gezinnen. Daarnaast schreef zij columns en trad ze op met haar eigen theaterproductie Chera Theatraal.Na een ernstige ziekte gooide ze haar leven over een andere boeg. Ze maakte haar droom waar en schreef haar eerste roman, Winterpad. De vrouwen in haar leven, zussen, vriendinnen, maar ook de moeders die ze begeleidde en de prostituees van de tippelzone, ze vormen haar inspiratiebron voor het schrijven van levensverhalen waar feit en fictie elkaar omarmen.Gera woont samen met haar echtgenoot Jan in Groningen.

Wil je het boek lezen?Winterpad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gera Folkers. Lezen Winterpad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN