Visioenen en uittredingen

Visioenen en uittredingen - Jaap Hiddinga | Northernlights300.org

...en... In Visioenen en uittredingen schetst de auteur Jaap Hiddinga zijn ervaringen, waaruit blijkt dat de mensheid op een belangrijk breekpunt in haar ontwikkeling is aangekomen ... PDF Download Visioenen en uittredingen ... . Over niet al te lange tijd zullen zich dingen voltrekken op onze planeet die ons huidige voorstellingsvermogen verre te boven gaan. Visioenen en uittredingen - Jaap Hiddinga Dit we in een bijzondere tijd leven wordt nog eens bevestigd door dit aangrijpende verslag van een ooggetuige in de geestelijke wereld. In Visioenen en uittredingen schetst de auteur Jaap Hiddinga zijn ervaringen, waaruit blijkt dat de mensheid op een belangrijk breekpunt in haar ontwikkeling is aangekomen. Vi ... Visioenen en uittredingen - Jaap Hiddinga - Boekenschaap ... . In Visioenen en uittredingen schetst de auteur Jaap Hiddinga zijn ervaringen, waaruit blijkt dat de mensheid op een belangrijk breekpunt in haar ontwikkeling is aangekomen. Visioenen en uittredingen, Openbaringen van goddelijke wijsheid : Ankh-Hermes: 2003, 140pp, paperback, zo goed als nieuw: € 12,50: Stadion Books: Hiddinga, Jaap: Engelen en visioenen - Openbaringen over de evolutie van de ziel : Uitgeverij Ankh-Hermes: Deventer, 2e druk 2006, paperback, goede staat, rug scheef met leesvouwen, 133 blz Visioenen en uittredingen | ISBN 9789020283358 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dromen, visioenen en uittredingen. André Groote. Uitg. Ankh-Hermes1987. Paperback, 242 pag. In vrij goede straat; gebruikssporen rondom-Bod vanaf 8,- (+ verzendkosten koper) Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Hiddinga, Jaap - Visioenen en uittredingen. Openbaringen van goddelijke wijsheid Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. In Visioenen en uittredingen schetst de auteur Jaap Hiddinga zijn ervaringen, waaruit blijkt dat de mensheid op een belangrijk breekpunt in haar ontwikkeling is aangekomen. Over niet al te lange tijd zullen zich dingen voltrekken op onze planeet die ons huidige voorstellingsvermogen verre te boven gaan. In Visioenen en uittredingen schetst de auteur Jaap Hiddinga zijn ervaringen, waaruit blijkt dat de mensheid op een belangrijk breekpunt in haar ontwikkeling is aangekomen. Over niet al te lange tijd zullen zich dingen voltrekken op onze planeet die ons huidige voorstellingsvermogen verre te boven gaan. Engelen en visioenen - Jaap Hiddinga. Dit boek Engelen en visioenen bevat diepgaande lessen die aan de auteur werden geopenbaard tijdens zijn uittredingen. Deze lessen zullen heel veel mensen aanspreken omdat weliswaar vanuit een hoger perspectief, maar toch in eigentijdse bewoordingen wordt ingegaan op situaties die we elke dag meemaken in onze samenlev...

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap Hiddinga
DIMENSIE
9,89 MB
BESTANDSNAAM
Visioenen en uittredingen.pdf

OMSCHRIJVING

Dit we in een bijzondere tijd leven wordt nog eens bevestigd door dit aangrijpende verslag van een ooggetuige in de geestelijke wereld. In Visioenen en uittredingen schetst de auteur Jaap Hiddinga zijn ervaringen, waaruit blijkt dat de mensheid op een belangrijk breekpunt in haar ontwikkeling is aangekomen. Over niet al te lange tijd zullen zich dingen voltrekken op onze planeet die ons huidige voorstellingsvermogen verre te boven gaan. Op zijn 'reizen' door de geestelijke wereld ervaart de auteur hoe perfect alles op elkaar afgestemd is en hoe liefdevol alle ontwikkelingen en evolutieprocessen in de scheppping worden begeleid. Hij krijgt antwoorden op de vele vragen die hij heeft over de bestemming van de mensheid en schouwt de fascinerende samenhangen tussen de zichtbare en onzichtbare werkelijkheid, de aardse en de geestelijke wereld. jaap Hiddinga heeft al vanaf zijn prille jeugd de gave om uit zijn lichaam te kunnen treden, De visioenen die hij tijdens deze uittredingen heeft, kan hij zich bewust herrinneren. Van de meer dan duizend van dergelijke ervaringen heeft hij de meeste opgeschreven. Met de in dit boek bijeengebrachte selectie wordt ons een blik vergund in een wereld die voor de meesten van ons niet toegankelijk is.

Wil je het boek lezen?Visioenen en uittredingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap Hiddinga. Lezen Visioenen en uittredingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN