Beste tips tegen tijdnood

Beste tips tegen tijdnood - Leid Oudemans | Northernlights300.org

...ijd". Aan het eind van het boekje heb je meer controle over je tijd, je hebt overzicht over hoe je je tijd gebruikt ... De beste tips tegen tijdnood | Luisterboeken downloaden ... ... . Heel handig stappenplan dus. 'De beste tips tegen tijdnood' is een steun in de rug voor iedereen die tijdgebrek ervaart: vol praktische tips, herkenbare verhalen en wijze lessen. Ontdek de tien belangrijkste oorzaken van tijdnood en pas de nuchtere adviezen toe. Want: tijdvaardigheid is te leren! Beste tips tegen tijdnood; group Incompany training. Beste tips tegen tijdnood. Formaat: Ebook Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van ... Boek: De beste tips tegen tijdnood - Springest ... . Beste tips tegen tijdnood. Formaat: Ebook Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Er is een luisterversie verschenen van 'De beste tips tegen tijdnood'. Het boek beschrijft de tien belangrijkste oorzaken van tijdnood en bevat veel nuttige adviezen om bewuster met tijd om te gaan. Al komt het boek uit 2010, de inhoud is nog steeds zo actueel dat Business Contact er een luisterboek van heeft ...

INFORMATIE

AUTEUR
Leid Oudemans
DIMENSIE
5,98 MB
BESTANDSNAAM
Beste tips tegen tijdnood.pdf

OMSCHRIJVING

Dag in dag uit zit de klok je op de hielen. Je verzet bergen werk terwijl iedereen zich erover verbaast hoe je dat toch doet (dat vraag je jezelf ook wel eens af). Tijdnood: je weet er alles van. Hoe krijg je het allemaal georganiseerd? Wat moet je doen om niet kopje onder te gaan in deze hectische wereld? En welke technieken helpen als je een controlfreak bent, last hebt van uitstelgedrag of nooit nee durft te zeggen?Dit boek is een steun in de rug voor iedereen die tijdgebrek ervaart: vol praktische tips, herkenbare verhalen en wijze lessen. Ontdek de tien belangrijkste oorzaken van tijdnood en pas de nuchtere adviezen toe. Want: tijdvaardigheid is te leren!

Wil je het boek lezen?Beste tips tegen tijdnood in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leid Oudemans. Lezen Beste tips tegen tijdnood Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN