Allesbehalve oké

Allesbehalve oké - Laura Steven | Northernlights300.org

...ké over. Izzy had nooit verwacht dat ze op haar achttiende het slachtoffer zou zijn van eeninternationaal online ... Allesbehalve oké - Laura Steven - Favoritez ... ... Allesbehalve oké is een boek dat iedereen echt gelezen moet hebben, vanwege het zware onderwerp dat Laura Steven heeft aangekaart. Tijdens het lezen roept het verhaal zoveel emoties op, het is gewoon misselijkmakend hoe oneerlijk Izzy behandeld wordt. 'Allesbehalve oké leest verdraaid fijn weg en maakt slutshaming bespreekbaarder' Ik ben begonnen aan Allesbehalve oké zonder dat ik goed wist waar het over ging, het leek me (door het omslag) een leuk boek. Op den duur merkte ik dat het boek geschreven is in een hele andere vorm dan je gewend bent: in blogvorm! Allesb ... Allesbehalve / alles behalve - Taaladvies.net ... . Op den duur merkte ik dat het boek geschreven is in een hele andere vorm dan je gewend bent: in blogvorm! Allesbehalve oké zelfs. De scherpe humor en schokkende realiteit maken Allesbehalve oké een gedurfd, onthullend en noodzakelijk boek. Voor de lezers van Amy Schumers Het meisje met de onderrugtattoo . Allesbehalve oké; Verzending binnen Nederland vanaf €2,95 Gratis verzending binnen Nederland vanaf €30. Op werkdagen vóór 14:00 besteld (en betaald) dezelfde dag verzonden. Laura Steven Bestel Allesbehalve oké Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Allesbehalve oké direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt....

INFORMATIE

AUTEUR
Laura Steven
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
Allesbehalve oké.pdf

OMSCHRIJVING

Izzy O'Neill hier! Straatarme wees, ambitieuze cabaretier en Ongelooflijke Slet, als je de roddelsites tenminste mag geloven... Izzy had nooit verwacht dat ze op haar achttiende het slachtoffer zou zijn van een internationaal online schandaal. Maar als expliciete foto's van haar met de zoon van een politicus online komen te staan, laten treiteraars niets van haar heel. Gewapend met een enorme bak nacho's en haar beste vriendin Ajita als steun en toeverlaat, probeert ze het van zich af te lachen. Maar als het dagelijkse slutshaming verergert, leert ze snel dat de wereld tienermeiden niet oké behandelt. Allesbehalve oké zelfs. Laura Steven is auteur, journalist en scenarioschrijver. Ze heeft een master in Creative Writing en werkt bij een non-profitorganisatie die vrouwen in de creatieve sector steunt. Met haar tv-pilot Clickbait stond ze in 2016 in de finale van The Sitcom Mission van de British Comedy Guide. Allesbehalve oké is haar eerste YA-titel.

Wil je het boek lezen?Allesbehalve oké in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laura Steven. Lezen Allesbehalve oké Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN