Tilly Trotter 3 - Een moeilijke beslissing

Tilly Trotter 3 - Een moeilijke beslissing - Catherine Cookson | Northernlights300.org

...igenaresse van het huis, het landgoed en de mijn die haar man haar heeft nagelaten ... Een moeilijke beslissing - Catherine Cookson ... ... . Eindelijk lijkt Tilly met haar kinderen een zorgeloos leven te kunnen leiden. Een moeilijke beslissing book. Read 16 reviews from the world's largest community for readers. Nadat haar echtgenoot Matthew in Amerika is omgekomen, kee... Alle boeken van Catherine Cookson in één overzicht met boekomslag, flaptekst en publicatie historie. Inclusief informatie over de series en de volgorde van de boeken. Tilly Trotter ... Tilly Trotter 3 : Een moeilijke beslissing | Numa Boeken ... ... . Inclusief informatie over de series en de volgorde van de boeken. Tilly Trotter 3 - Een moeilijke beslissing.pdf PUBLICEER DATUM april 2013 SCHRIJVER Catherine Cookson ISBN 9789022567074. DOWNLOAD ONLINE LEZEN. Zoeperman. Over de boeken van Catherine Cookson 'Als ik Cookson lees, krijg ik altijd een heel warm gevoel en ben ik vol hoop dat de mensheid sterk genoeg zal zijn het geluk toe te laten.' Serie: Tilly Trotter Serie van: Catherine Cookson Tilly Trotter probeert na een moeilijk begin een nieuw leven op te bouwen in Amerika, maar als ze na een grote tegenslag terugkeert naar Engeland beginnen de problemen pas goed Tilly Trotter-serie volgorde boeken. Alle delen van reeks Tilly Trotter. Recensie achterlaten Tilly Trotter - Een moeilijke beslissing deel 3 Uw waardering. Rating. 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Naam. Samenvatting. Recensie. Recensie indienen. Boeken top 10. Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10. Abdelhak Nouri Khalid Kasem Een moeilijke beslissing. Nadat haar echtgenoot Matthew in Amerika is omgekomen, keert Tilly met haar twee kinder...

INFORMATIE

AUTEUR
Catherine Cookson
DIMENSIE
4,75 MB
BESTANDSNAAM
Tilly Trotter 3 - Een moeilijke beslissing.pdf

OMSCHRIJVING

Nadat haar echtgenoot Matthew in Amerika is omgekomen, keert Tilly met haar twee kinderen terug naar Engeland. Ze is nu de eigenaresse van het huis, het landgoed en de mijn die haar man haar heeft nagelaten. Eindelijk lijkt Tilly met haar kinderen een zorgeloos leven te kunnen leiden. Helaas heeft men in het dorp een goed geheugen en het gerucht dat Tilly een heks is, wordt nieuw leven ingeblazen. Vooral haar kinderen hebben erg onder de roddels te lijden.Als op een dag een deel van de mijn instort, leidt Tilly de reddingsexpeditie en redt ze het leven van haar jeugdliefde Steve McGrath. Na deze moedige daad is Tilly de heldin van het dorp. Steve vraagt haar ten huwelijk, maar Tilly heeft haar overleden man beloofd dat ze nooit zal hertrouwen...Een moeilijke beslissing is het slotstuk in de meeslepende trilogie over Tilly Trotter, die verder bestaat uit Liefde als leidraad en Het land van de hoop.

Wil je het boek lezen?Tilly Trotter 3 - Een moeilijke beslissing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Catherine Cookson. Lezen Tilly Trotter 3 - Een moeilijke beslissing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN