Ik krijg je wel

Ik krijg je wel - Sophie Kinsella | Northernlights300.org

...r dan genoeg van mannen die zich niet willen binden ... Salaris bij feestdagen - wel of niet? | HelloLaw ... . Wanneer haar jeugdvriend Ben haar herinnert aan een belofte - trouwen op hun dertigste als beiden nog single zijn - grijpt Lottie haar kans. Geen afspraakjes, geen seks, geen verloving. Lottie gaat trouwen! Nu! Meteen! Er worden twee getuigen van de straat geplukt, ze geven elkaar het jawoord en vertrekken ... Lees „Ik krijg je wel" door auteur Sophie Kinsella verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Lottie heeft meer dan genoeg van mannen die zich ... Ik krijg je wel door Sophie Kinsella (paperback ... ... . Lottie heeft meer dan genoeg van mannen die zich niet willen binden. Wanneer haar jeugdvriend Ben haar herinnert aan een... Jij weet wie het was en ik krijg je wel aan het praten. Tu sais qui l'a fait et je vais te faire parler. Bill, ik krijg je wel, al was 't het laatste wat ik deed. Je t'aurai, quand ça serait ma mort! Fais-moi descendre! Maar ik krijg je wel te pakken, zoals ik haar te pakken kreeg. Ik krijg je wel is een lekker wegleesboek met veel humor én de nodige romantiek. Kinsella heeft er deze keer wel een andere draai aan gegeven. We kruipen nu niet in het hoofd van één hoofdpersonage, maar in die van twee zussen. Lottie en Fliss zijn als twee handen op één buik. 'Ik krijg je wel' door Sophie Kinsella - Onze prijs: €21,99 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Bestel Ik krijg je wel van Sophie Kinsella. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Vertalingen in context van "Ik krijg je wel" in Nederlands-Engels van Reverso Context: ik krijg je nog wel Wat kun je daar nou aan doen? Deze vraag krijg ik heel vaak, zoals deze mail van Lia: "Ik ben een vrouw v...

INFORMATIE

AUTEUR
Sophie Kinsella
DIMENSIE
8,85 MB
BESTANDSNAAM
Ik krijg je wel.pdf

OMSCHRIJVING

Lottie heeft meer dan genoeg van mannen die zich niet willen binden. Wanneer haar jeugdvriend Ben haar herinnert aan een belofte - trouwen op hun dertigste als beiden nog single zijn - grijpt Lottie haar kans. Geen afspraakjes, geen seks, geen verloving. Lottie gaat trouwen! Nu! Meteen! Er worden twee getuigen van de straat geplukt, ze geven elkaar het jawoord en vertrekken onmiddellijk op huwelijksreis naar een Grieks eiland. Ze kunnen haast niet wachten op hun perfecte, sexy, romantische huwelijksnacht. Maar er zijn nogal wat mensen vreselijk geschrokken van het overhaaste huwelijk, onder wie Lotties ex Richard en haar oudere zus Fliss. Die gaan de boel eens flink saboteren. Het wordt een huwelijksnacht om nooit te vergeten; een wedding night from hell!Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar immens populaire en inmiddels verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans als Hou je mond!, Aanpakken!, Ken je me nog?, Mag ik je nummer even? en Ik krijg je wel zijn razend populair. Sophie groeide op in Londen en studeerde politiek, filosofie en economie in Oxford. Ze woont momenteel met haar man en kinderen in Londen.

Wil je het boek lezen?Ik krijg je wel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sophie Kinsella. Lezen Ik krijg je wel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN