Een Tilly Trotter roman / Een moeilijke beslissing

Een Tilly Trotter roman / Een moeilijke beslissing - Catherine Cookson | Northernlights300.org

...boeken! een Tilly Trotter roman / Het land van de hoop direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen ... Catherine Cookson - Een Moeilijke Beslissing. te Koop ... ... .nl. Voor al je literatuur en romans. Catherine Cookson - Een Tilly Trotter Roman Het boek Een Tilly Trotter Roman van de auteur Catherine Cookson is 3 maal gevonden, 3 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Een Tilly Trotter Roman" is nieuw te koop vanaf € 4,99 bij Bol.com. Een Tilly Trotter roman / Liefde als leidraad | ISBN 9789460234255 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een moeilijke beslissing is het slotstuk in de meeslepende trilogie over Tilly Tr ... bol.com | Een Tilly Trotter roman / Liefde als leidraad ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een moeilijke beslissing is het slotstuk in de meeslepende trilogie over Tilly Trotter, die verder bestaat uit Liefde als leidraad en Het land van de hoop. Productinformatie Binding : Epub Nadat haar echtgenoot Matthew in Amerika is omgekomen, keert Tilly met haar twee kinderen terug naar Engeland. Ze is nu de eigenaresse van het huis, het landgoed en de mijn die haar man haar heeft nagelaten. Eindelijk lijkt Tilly met haar kinderen een zorgeloos leven te kunnen leiden. Helaas heeft men in het dorp een goed geheugen en het gerucht dat Tilly een heks is, wordt een Tilly Trotter roman / Het land van de hoop | ISBN 9789460234262 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een Tilly Trotter roman Liefde als leidraad. Tilly Trotter, een jonge wees van zestien jaar, wordt opgevoed door haar grootouders in een eenvoudig huisje op het landgoed van de kolenmijneigenaar Mark Sopwith. Zij leidt daar een gelukkig leven maar dan komt er een einde aan de vrede en rust. Door haar ongewone, donkere ogen beschuldigen haar dorpsgenoten Tilly van hekserij en wordt ze het ... Historische roman, Fictie, Sociale roman Onderwerpen Proza (romans/novellen), romans en novellen ; vertaald, Vertaalde literaire roman, novelle Taal Nederlands Oorspronkelijke taal Engels, verschenen als Tilly Trotter widowed Serie Tilly Trotter-trilogie Ook beschikbaar als Grootletterboek Gesproken boek...

INFORMATIE

AUTEUR
Catherine Cookson
DIMENSIE
5,23 MB
BESTANDSNAAM
Een Tilly Trotter roman / Een moeilijke beslissing.pdf

OMSCHRIJVING

Nadat haar echtgenoot Matthew in Amerika is omgekomen, keert Tilly met haar twee kinderen terug naar Engeland. Ze is nu de eigenaresse van het huis, het landgoed en de mijn die haar man haar heeft nagelaten. Eindelijk lijkt Tilly met haar kinderen een zorgeloos leven te kunnen leiden. Helaas heeft men in het dorp een goed geheugen en het gerucht dat Tilly een heks is, wordt nieuw leven ingeblazen. Vooral haar kinderen hebben erg onder de roddels te lijden. Als op een dag een deel van de mijn instort, leidt Tilly de reddingsexpeditie en redt ze het leven van haar jeugdliefde Steve McGrath. Na deze moedige daad is Tilly de heldin van het dorp. Steve vraagt haar ten huwelijk, maar Tilly heeft haar overleden man beloofd dat ze nooit zal hertrouwen... Een moeilijke beslissing is het slotstuk in de meeslepende trilogie over Tilly Trotter, die verder bestaat uit Liefde als leidraad en Het land van de hoop.

Wil je het boek lezen?Een Tilly Trotter roman / Een moeilijke beslissing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Catherine Cookson. Lezen Een Tilly Trotter roman / Een moeilijke beslissing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN