Dag van ontmaskering

Dag van ontmaskering - Allan Folsom | Northernlights300.org

...jn carrière als cameraman, producer en scenarioschrijver in de filmwereld ... Recensie van Anne Terwisscha over Dag van ontmaskering ... ... .Tijdens een rondreis door Europa kwam Folsom op het idee voor De dag na morgen.Hij verwisselde van medium: van film naar boek. Zijn debuutthriller werd wereldwijd een enorm succes en vele bestsellers volgden, waaronderDag van bekentenis,Dag van vergelding,Dag van ontmaskering en Dag van ... DE DAG VAN ONTMASKERING. vert.van: The Hadriam Memorandum (2009) vert.uit het Engels: Jasper Mutsaers omslagontwerp : HildenDesign . Drukgeschi ... bol.com | Dag van bekentenis, Allan Folsom | 9789022552643 ... ... .uit het Engels: Jasper Mutsaers omslagontwerp : HildenDesign . Drukgeschiedenis: 1e druk : nov 2009, Amsterdam: De Boekerij, 415p., 23cm, ISBN 978-90-225-5287-2, paperback met flappen. Flaptekst: John Barron was een van de beste rechercheurs van de LAPD Elite Special. Dag van ontmaskering (Paperback). Ex-rechercheur Nicholas Marten wordt naar Equatoriaal Guinee gestuurd om informatie te verzamelen over een pact tussen... 'Dag van ontmaskering' door Allan Folsom - Onze prijs: €18,99 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis Dag van ontmaskering | ISBN 9789460926723 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Lees „Dag van ontmaskering" door Allan Folsom verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Striker, een bedrijf gespecialiseerd in oliemanagement, doet een verbazingwekkende ontdekking tijdens een routineonderzo... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Folsom, Allan - Dag van ontmaskering Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Deel deze pagina: Specificaties: 10-03-1973 Striker, een bedrijf gespecialiseerd in oliemanagement, doet een verbazingwekkende ontdekking tijdens een routineonderzoek naar de ligging van een kleine oliereserve aan de kust van Equatoriaal Guinea. Op een seismogram is te zien dat onder het Dag van ontmaskering (eBook) Allan Folsom is een geweldige auteur. Download en lees het boek Dag van ontmaskering op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Dag van ontmaskering in PDF, ePUB, MOBI. Dag van ontmaskering. Auteur(s) Allan Folsom Vertaler(s) Jasper Mutsaers. NUR code(s) 330 Spannende boeken algemeen 332 Thriller Imprint(s) Boekerij Uitgever(s) Meulenhoff Boekerij B.V. Taal Nederlands Vers. datum 26/05/2010 NSTC 100014309. Dag van ontmaskering - Folsom, Alan - 9789022552872 Conditie: Als Nieuw Samenvatting. Striker, een enorm bedrijf dat is gespecialiseerd in oliemanagement, doet een verbazingwekkende ontdekking tijdens een routineonderzoek naar de ligging van een kleine oliereserve aan de kust van Equatoriaal Guinea. Dag van ontmaskering | ISBN 9789022552872 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. "Dag van ontmaskering" i...

INFORMATIE

AUTEUR
Allan Folsom
DIMENSIE
6,69 MB
BESTANDSNAAM
Dag van ontmaskering.pdf

OMSCHRIJVING

Striker, een bedrijf gespecialiseerd in oliemanagement, doet een verbazingwekkende ontdekking tijdens een routineonderzoek naar de ligging van een kleine oliereserve aan de kust van Equatoriaal Guinea. Op een seismogram is te zien dat onder het kleine olieveld een veld ligt dat meer olie bevat dan heel Saoudi-Arabië. Striker is van mening dat het eigenaar van het olieveld is, door een getekende overeenkomst, en dus in feite heel Equatoriaal Guinea bezit. Met de hulp van de cia en de militaire organisatie Hadrian wil Striker de huidige regering omverwerpen en zo controle over het land krijgen. Een geheimzinnig document, dat alleen bekend is onder de naam Het Hadrianus Memorandum, blijkt hierin van essentieel belang.

Wil je het boek lezen?Dag van ontmaskering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Allan Folsom. Lezen Dag van ontmaskering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN