Century (01): ring van vuur

Century (01): ring van vuur - P. Baccalario | Northernlights300.org

...de stad van het Vuur! het eerste deel van een nieuwe superspannende reeks van de succesauteur ... Heb ik de juiste aansluiting voor een elektrische ... ... ... Waarom ik dit boek gekozen heb Schrijver tekenaar en uitgeverij De schrijver van het boek is Pierdomenico Baccalario. de Italiaanse uitgeverij is // Battelo A Vapore en de tekenaar is Iacopo Bruno. Hoofdpersonen Nu ga ik een stukje voorlezen. Vragen aan de klas 1.Wie zijn de Reeks Century. Uitgegeven door Piemme. Nederlandse vertaling door Baeckens Books. 2006: L'anello di fuoco (NE: De ring van vuur (20 ... De ring van vuur - Pierdomenico Baccalario(+12) ... . Nederlandse vertaling door Baeckens Books. 2006: L'anello di fuoco (NE: De ring van vuur (2007)) 2007: La stella di pietra (NE: De ster van steen (2008)) 2007: La città del vento (NE: De stad van de wind (2011)) 2008: La prima sorgente (NE: De eerste bron (2009)) In delen van Azië en Afrika was zondag een indrukwekkende zonsverduistering te zien. Doordat de maan tussen de zon en de aarde schoof was er enige tijd een 'ring van vuur' te zien. Century / 1 De ring van vuur | ISBN 9789078345046 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De ring van vuur Reeks: Century Auteur: Pierdomenico Baccalario Aantal blz. 331 Illustrator: Iacopo Bruno ISBN: 9789054615477 Uitgever: Bakermat uitgavejaar 2007 Vertaler uit…: Italiaans: P. van der Drift, M. Smits Leeftijd: + 12 Originele titel: L'anello di fuoco AVI: 9+ Thema's: Wat vind ik van het eind van het verhaal Het einde vind ik slecht omdat er nog veel onduidelijk is. De hoofdpersonen hebben de Ring van Vuur wel gevonden, maar wat ze daar dan mee moeten doen is onduidelijk. Ik heb ook de andere 3 delen gelezen, daarin wordt het uiteindelijk wel duidelijker. Dit boek heeft daardoor een te open einde. Nieuwe avonturen van een internationaal redidngsteam dat de meest gevaarlijke missies uitvoert. NPO. Thunderbirds are go. Ring van vuur, ... De dochters van Fontana neemt je mee naar de Amalfikust, om precies te zijn naar het sprookjesachtige Ravello, waar je een van de meest spectaculaire uitkijkpunten van Italië vindt. De bijna tachtigjarige Paulina Fontana, bij iedereen bekend als Poppy, neemt haar achternichtjes Emilia en Lucy mee naar de Amalfikust om haar geboorteplaats te bezoeken. Terwijl John en Brains achter de oorzaak van de zeebeving proberen te komen, racen Scott en Virgil naar Taiwan. Door de zeebeving dreigt daar een hele stad verwoest te worden! Het centrum van de aardbeving ligt in de 'Pacifische Ring van Vuur'. Correctie (25 januari 2018): In een eerdere versie van dit stuk stond dat het epicentrum van de beving zich op tien ... Man raakt gewond bij aansteken vuur. ... 27 juni 2020, 13:01. Dode gevonden in natuurgebied bij Zeegse. ... Luister hier naar hoofdstuk 10 van De Ring: Zuuktocht. De ring van vuur van P. Baccalario ui...

INFORMATIE

AUTEUR
P. Baccalario
DIMENSIE
5,29 MB
BESTANDSNAAM
Century (01): ring van vuur.pdf

OMSCHRIJVING

Het is 29 december 1999 en Hotel Domus Quintilia in Rome is overboekt voor de millenniumwissel. Zo komt het dat Elettra, de dochter van de hoteleigenaar, haar kamer deelt met drie andere tieners, wiens ouders in het hotel verblijven: Mistral uit Parijs, Sheng uit Shanghai en Harvey uit New York. Elettra is een heel gewoon Italiaans meisje, behalve dat allerlei elektrische apparaten vaak raar gaan doen als zij in de buurt is en spiegels waar zij in kijkt hun glans verliezen.Ook heeft ze soms last van onverklaarbare tintelingen in haar lichaam.Kort na de eerste ontmoeting blijkt dat alle vier de kinderen jarig zijn op 29 februari, een vreemd toeval.Diezelfde avond strompelt er een man langs de oever van de Tiber. Hij heeft een zwart koffertje bij zich. Hij is op zoek naar vier kinderen. Als hij Harvey, Sheng, Elettra en Mistral, die een nachtelijke wandeling door Rome maken, tegenkomt weet hij zeker aan wie hij zijn koffertje moet geven. In de koffer zitten een aantal vreemde voorwerpen.Ook Jacob Mahler is op zoek naar een zwarte koffer. Hij komt die avond aan in Rome om hem te vinden. Hij is een huurmoordenaar.De wedloop is begonnen…De ring van vuur is het eerste deel van de razendspannende vierdelige serie Century voor 12+. Een Da Vinci Code voor jongeren en iedereen die niet weet wat hij na Harry Potter zal gaan lezen!

Wil je het boek lezen?Century (01): ring van vuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Baccalario. Lezen Century (01): ring van vuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN