Muur van glas

Muur van glas - Marijke Teeuw | Northernlights300.org

...erende, erotische roman, waarin glitter, glamour en seksuele fantasieën de boventoon voeren ... Muur van gekleurd glas in het media park in hilversum ... ... . Muren van glas. De ontmoeting is het eerste deel in de reeks.Wanneer de Brabantse Nadine de jonge succesvolle en beroemde ontwerper Daniel ontmoet springt de vonk over. Stoel, Jan - Teeuw, Marijke - Als het licht anders gebroken zou zijn…. [Recensie] In Muur van glas, de overtuigende tweede verhalenbundel van Marijke Teeuw (1946) staan mensen centraal die 'getekend' zijn. De poëtische titel van de bundel, die zestien verhalen telt, is perfect gekozen. De beken ... Muur van glas - Uitgeverij Elikser ... . De poëtische titel van de bundel, die zestien verhalen telt, is perfect gekozen. De bekendste verschijningsvorm van glas is het kleurloze glas zoals we dat kennen van vensterglas. Marique Maas is een pseudoniem van bestsellerauteur Esther Verhoef. Met Muren van glas schreef ze het Nederlandse antwoord op de "Vijftig tinten"-trilogie. Met Muren van glas schreef Marique Maas een zinderende, erotische roman, waarin glitter, glamour en seksuele fantasieë...

INFORMATIE

AUTEUR
Marijke Teeuw
DIMENSIE
10,47 MB
BESTANDSNAAM
Muur van glas.pdf

OMSCHRIJVING

'Ze begreep niet dat het precies om vijf uur moet gebeuren. Ze liet haar fiets gewoon staan en ging naar binnen. Ze sloeg de deur keihard dicht, daar had ik toen nog niets over gezegd. Dat geef ik toe, hoor je? Dat dat echt mijn fout is, dat ik niet altijd alles direct zeg. En ik had haar ventiel open moeten draaien, dan had ze haar lesje geleerd.'De personages in Muur van glas zijn mensen die net wat buiten de maatschappij staan. Voor wie de wereld er anders uitziet. Mensen, die eigenaardige wensen hebben, bijzondere gewoontes, stil verdriet. Ze zijn vastgelopen. Of ontsnapt. Ze verkennen de vrijheid. Of struikelen erover. Marijke Teeuw tekent haar personages zorgvuldig en fijnzinnig. Vaak beklemmend, maar ook met mededogen en hoop. Herkenbaar. En dichtbij. Een fascinerende verhalenbundel.Marijke Teeuw (1946) werkte als docent in Nederland en Mozambique. Haar Mozambikaanse ervaringen verwerkte ze in de narratieve autobiografie Moisés kind van Mozambique en in de verhalenbundel Kikkerhart. Sinds haar pensioen is ze actief als taalcoach en doet ze ander vrijwilligerswerk.

Wil je het boek lezen?Muur van glas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marijke Teeuw. Lezen Muur van glas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN