Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam Groen 5

Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam Groen 5 - Cees de Keijzer | Northernlights300.org

...baar in de boekhandel en te bestellen via www ... Vind schepen rotterdam in Hobby en Vrije tijd op Marktplaats ... .coolegem-media.nl. foto boven: Erik de Neef (links) nam het eerst exemplaar in ontvangst van Piet van Dijk. Rotterdam - Liefhebbers van alles wat met de Rotterdamse haven te maken heeft, moeten komende week een stukje in hun boekenkast gaan vrijmaken. Er komt een nieuw deel uit van de serie 'Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam'. Je kunt een exemplaar winnen door te mailen naar [email protected]! Mooie schepen en banen in d ... bol.com | Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam ... ... [email protected]! Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam 5 ... Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam 5. Zet op verlanglijst. Bekijk exemplaren. Hardcover € 18,95 Vanaf € 7,90 Schepen die verdwenen 9789064102165. Speurtocht naar de toedracht van 15 mysterieuze scheepsrampen. Schepen die verdwenen. Zet op verlanglijst. Bekijk de geplande scheepsbezoeken van de zeeschepen in de haven van Rotterdam: verwachte schepen... , schepen in de haven en vertrekkende schepen. Search in the results ... Daarnaast zorgt de haven van Rotterdam voor zo'n 385.000 directe en indirecte banen bij bedrijven in Nederland. Het is de plek waar grenzeloze ambities worden waargemaakt ... 15 aanbiedingen in mei -Koop of Verkoop schepen rotterdam op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig schepen rotterdam "Van een Amsterdammer kan men met grote stelligheid zeggen dat hij geen klompen draagt." Theo Thijssen ( 16 juni 1879 - 23 december 1943) / Kees de jongen, De gelukkige klas Mooie Schepen en Banen in de haven van Rotterdam 4 Keijzer, Cees de en Roodenburg, Hans De haven van Rotterdam is het grootste haven- en industriecomplex van Europa met een totale goederenoverslag van 435 miljoen ton in 2011. Het bestaat uit een samenstel van verschillende havenbekkens en bedrijfsterreinen die ten dienste staan van de aan- en afvoer van goederen van de aan de havens gevestigde (petro)chemische en andere industrieën, en de op- en overslag van goederen van derden ... De Rotterdamse haven presenteert volgende week de jaarcijfers. Het gaat weer beter met de op- en overslag van lading. Algemeen directeur Eric Janssen van havenpool SHB rekent over 2003 op nul uit te komen of een bescheiden verlies te lijden. Al vier jaar knokt hij voor de overleving van een van de meest besproken bedrijven […] Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam 3 | ISBN 9789491354205 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam In dit vijfde deel in de reeks wordt een twaalftal banen in de haven van Rotterdam voor het voetlicht gebracht en komt een honderdtal schepen voorbij. In ene grote diversiteit, van kustvaarders tot mammoettankers, gewoon en heel bijzonder....

INFORMATIE

AUTEUR
Cees de Keijzer
DIMENSIE
6,12 MB
BESTANDSNAAM
Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam Groen 5.pdf

OMSCHRIJVING

Rotterdam blijft records breken!De hoeveelheid goederen die in 2015 door de haven van Rotterdam werd in- en uitgevoerd bedroeg 466,4 miljoen ton. Opnieuw een ladingrecord dat door vele schepen werd aan- en afgevoerd. In de Maasmond liepen 29.122 zeeschepen binnen die over het hele jaar 76.527 scheepsbewegingen teweegbrachten, beduidend meer dan de optelsom van erin en eruit. Dat komt omdat ook veel schepen van de ene naar de andere ligplaats verhalen en door een flink aantal 'zeezwaaiers' die van de Europoort naar de stad, of andersom, varen. Met name bij containerfeeders is dat nogal eens het geval. Al met al een scala aan mooie schepen om te belichten en de daarbij behorende havenaspecten en trafieken te schetsen. Er werken ook mensen in en aan die haven die op een of andere wijze een schakeltje vormen in dat havenbestel. In dit boek, het vijfde deel in de reeks, wordt een twaalftal banen voor het voetlicht gebracht en komt een honderdtal schepen voorbij. In een grote diversiteit, van kustvaarders tot mammoettankers, gewoon en soms heel bijzonder. Die schepen vervoeren lading en daar gaat het om in een haven. 'Wij pakken alles' is de toepasselijke titel van het boek 'Honderd jaar Frans Swarttouw (1887 - 1987)'. Deze droge bulkstuwadoor heeft in de vorige eeuw in belangrijke mate bijgedragen aan het succes van de Rotterdamse haven. Hun slogan is nog steeds van kracht en blijft de kracht van die haven. Cees de Keijzer (1943) is vijfenvijftig jaar actief in scheepvaart- en havenzaken. Hij begon als officier bij de Holland Amerika Lijn en voer op Nederlandse, Liberiaanse en Canadese schepen. Daarna was hij 26 jaar in dienst bij het (Gemeentelijk) Havenbedrijf Rotterdam. Eerst in operationele en vervolgens in beleidsfuncties. In 2004 ging hij met pensioen en werd voor zijn verdiensten onderscheiden met de Erasmusspeld. Hij is al vele jaren voorzitter van de World Ship Society Rotterdam Branch, een actieve club van rond de 320 'shipaholics'.Hans Roodenburg (1945) is een onafhankelijke journalist met vijfenveertig jaar ervaring in met name maritieme aan­ge­legenheden. Hij werkte voor diverse gerenommeerde dagbladen in Rotterdam. Thans schrijft hij als freelancer en als vrijwilliger voor vele sites.

Wil je het boek lezen?Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam Groen 5 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cees de Keijzer. Lezen Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam Groen 5 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN