Klein geluk - Klein geluk voor de mantelzorger

Klein geluk - Klein geluk voor de mantelzorger - Maria Grijpma | Northernlights300.org

... het boek luidt: 'Dat de vogels van zorg en kommer over je hoofd heen vliegen, kun je niet veranderen; maar dat ze nesten in je haren bouwen… kun je verhinderen!' (Chinees gezegde) ... Klein geluk voor de mantelzorger - Mantelzorgelijk ... . De heldere aanwijzingen helpen overbelaste mantelzorgers, om stap voor stap Klein Geluk terug in hun leven te brengen door goed voor zichzelf te (leren) zorgen. Het boek bestaat uit ongeveer 65 hoofdstukjes (recepten voor klein geluk) en bij elk recept vermelden we bronnen voor extra inspiratie, sites, boeken, interviews, filmpjes etc. 'Klein geluk voor de mantelzorger' van Maria Grijpma en Inge Jager is een cadeautje voor iedere mantelzorger! In de vorm van recepten die telkens beginnen met een herkenbare situat ... bol.com | Klein geluk - Klein geluk voor de mantelzorger ... ... . 'Klein geluk voor de mantelzorger' van Maria Grijpma en Inge Jager is een cadeautje voor iedere mantelzorger! In de vorm van recepten die telkens beginnen met een herkenbare situatie of behoefte (je bent moe, je hebt behoefte aan steun, je wilt rust) geven Maria en Inge inspiratie, steun, troost, praktische suggesties, (h)erkenning, ervaringsverhalen en verwijzingen naar inspirerende boeken en ... De heldere en liefdevolle aanwijzingen van Maria en Inge helpen (overbelaste) mantelzorgers om stap voor stap klein geluk terug in hun leven te brengen. Mantelzorger zijn is niet altijd makkelijk, steun komt soms uit onverwachte hoek en dit boekje is er daar één van! adult, unisex, 179 x 179 x 19 mm. Ook was 'Klein Geluk voor de Mantelzorger' aanwezig op de Dag van de Mantelzorg. De mantelzorgers hebben diverse ontspannende oefeningen gedaan en met elkaar genoten. Bedankt Klein Geluk! Klein Geluk heeft ook een boek uitgebracht speciaal voor u. Dit heet : Klein geluk voor de mantelzorger biedt de 4 miljoen mantelzorgers die Nederland rijk is allerlei mogelijkheden om goed voor zichzelf te zorgen. Helaas is er niemand die we zo slecht behandelen als onszelf. Dat is wonderlijk, ... 'Klein geluk voor de mantelzorger' van Maria Grijpma en Inge Jager is een cadeautje voor iedere mantelzorger! In de vorm van recepten die telkens beginnen met een herkenbare situatie of behoefte (je bent moe, je hebt behoefte aan steun, je wilt rust) geven Maria en Inge inspiratie, steun, troost, praktische suggesties, (h)erkenning, ervaringsverhalen en verwijzingen naar inspirerende boeken en ......

INFORMATIE

AUTEUR
Maria Grijpma
DIMENSIE
6,36 MB
BESTANDSNAAM
Klein geluk - Klein geluk voor de mantelzorger.pdf

OMSCHRIJVING

Klein geluk voor de mantelzorger' van Maria Grijpma en Inge Jager is een cadeautje, een pareltje, een onmisbaar kleinood voor iedere mantelzorger!'Klein geluk voor de mantelzorger' van Maria Grijpma en Inge Jager is een cadeautje voor iedere mantelzorger! In de vorm van recepten die telkens beginnen met een herkenbare situatie of behoefte (je bent moe, je hebt behoefte aan steun, je wilt rust) geven Maria en Inge inspiratie, steun, troost, praktische suggesties, (h)erkenning, ervaringsverhalen en verwijzingen naar inspirerende boeken en websites. De heldere en liefdevolle aanwijzingen van Maria en Inge helpen (overbelaste) mantelzorgers om stap voor stap klein geluk terug in hun leven te brengen. Mantelzorger zijn is niet altijd makkelijk, steun komt soms uit onverwachte hoek en dit boekje is er daar één van. Diverse Nederlandse gemeentes en mantelzorginstellingen hebben 'Klein geluk voor de mantelzorger' cadeau gegeven aan de mantelzorgers in hun gemeente, waardoor het boek binnen no time al toe was aan een derde druk!

Wil je het boek lezen?Klein geluk - Klein geluk voor de mantelzorger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maria Grijpma. Lezen Klein geluk - Klein geluk voor de mantelzorger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN