het plantenlab

het plantenlab - Judith Baehner | Northernlights300.org

... groene vingers . Plantenliefhebbers kunnen hun groene hart ophalen met het nieuwe hippe kamerplantboek: 'het Plantenlab' ... Review: Het Plantenlab - Judith Baehner - Mydailyteacup ... . In dit inspirerende en praktische boek met vintageachtige look neemt auteur en stylist Judith Baehner je mee in de wereld van kamerplanten. Judith Baehner is een plant-lover. Haar liefde voor planten deelt ze als inspirator en eigenaar van het Groenlab. Planten mogen groeien zoals ze dat van nature doen. Op haar website, op Instagram en in haar projecten proef je de passie voor planten en groen. Judith Baehner schreef eer ... Het Plantenlab | Mooi wat planten doen ... . Op haar website, op Instagram en in haar projecten proef je de passie voor planten en groen. Judith Baehner schreef eerder "Het Plantenlab' en "Groen in glas'. 'Het plantenlab, kamerplanten verzorgen, verzamelen, stylen, stekken en zaaien' door Judith Baehner - Onze prijs: €16,50 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Het plantenlab is hét kamerplantenboek van nu: inspirerend, praktisch en uitnodigend. Dit boek vertelt alles wat je over kamerplanten wilt weten. In eenpaar hoofdstukken komen alle praktische vragen aan bod: de keuze van je planten, verzorging, stekken, zaaien en verpotten. De bekende blogster en groenspecialist Judith Baehner ('het Groenlab') heeft met Het plantenlab een hip en trendy kamerplantenboek geschreven. Haar passie voor planten spat van de pagina's af. Door haar werk als freelancer voor tijdschriften als Margriet, Home & garden en Buitenleven weet ze als geen ander welke vragen er in de praktijk leven. Het plantenlab is hét kamerplantenboek van nu. Inspirerend, praktisch en uitnodigend. Dit boek vertelt alles wat je over kamerplanten wilt weten. In een paar hoofdstukken komen alle praktische vragen aan bod: de keuze van je planten, verzorging, st Het plantenlab is hét kamerplantenboek van nu: inspirerend...

INFORMATIE

AUTEUR
Judith Baehner
DIMENSIE
7,55 MB
BESTANDSNAAM
het plantenlab.pdf

OMSCHRIJVING

Voor iedereen, met of zonder groene vingers, schreef, stylde en ontwierp Judith Baehner dit hip & trendy kamerplantenboek met een vintage-achtige look. Van verzorgen van de kamerplanten, zaaien en stekken tot en met het zelf ontwerpen en maken van de bloempotten: het boek is een lust voor iedereen die houdt van groen in huis!

Wil je het boek lezen?het plantenlab in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Judith Baehner. Lezen het plantenlab Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN