Helen met bloemenenergie

Helen met bloemenenergie - Maria Kivits | Northernlights300.org

...aat. We zijn vriendelijk, open, bewust en persoonlijk ... Helen Parkhurst — Daltonschool voor mavo, havo en vwo in ... ... . Helen met bloemenenergie. Bloemen hebben een krachtige en liefdevolle energie. In dit boek leer je je met deze energie te verbinden en haar te gebruiken voor bewustwording, spirituele groei en ondersteuning bij genezing. Vele bekende bloemen, zoals viooltjes, (klap)rozen, lelies en zonnebloemen, worden beschreven. Met de eenvoudig toepasbare oefeningen kun je de energie van deze bloemen ... Get this from a library! Helen met bloemenenergie ... Helen met bloemenenergie van Maria Kivits | Boek en ... ... ... Get this from a library! Helen met bloemenenergie. [Maria Kivits; Jannie van der Leer] -- Aanwijzingen en oefeningen om te leren helen met behulp van de energie van bloemen. Vergeet -mij-nietje Helpt om meer in het hier en nu te leven wanneer je met veel heimwee aan het verleden denkt. Heimwee naar mijn Oma/Omi, zij zorgde voor warmte en een knuffel voor mij en later voor mijn kinderen. Heerlijke kroel oma ik mis je! bron: Helen met bloemen energie van Maria Kivits Natuurliefhebbers weten dat bloemen een liefdevolle krachtige helende energie in zich dragen. Ik hoor regelmatig en nu meer dan anders klachten van mensen die te maken hebben met de zonnevlecht of de plexus solaris , het derde chakra dat zich ter hoogte van de maag bevindt. Bekijk het profiel van Helen Mets op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Helen heeft 4 functies op zijn of haar profiel. Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om de connecties van Helen en vacatures bij vergelijkbare bedrijven te zien. Mijn naam is Trijnie Bijlstra en ik heet u welkom op de website van Helen met Liefdesenergie - praktijk voor energetische therapie. Helen: balans herstel tussen lichaam, geest en ziel Het innerlijk genezen, keuzes maken vanuit je innerlijke kracht, het kan allemaal zolang je gezond bent. Maar zodra er een conflict optreedt tussen lichaam, geest en ziel waardoor de draaglast groter wordt dan ... Helen met de Engelen Je beschermengelen hebben boodschappen voor je, waarmee je elk terrein, elk aspect van je leven kunt helen! Deze engelen-kaarten van Doreen Virtue helpen je om met je engelen te communiceren, en antwoord en begeleiding te krijgen vanuit de engelenwereld.. Concentreer je en trek een orakelkaart door op de kaart hieronder te klikken. This feature is not available...

INFORMATIE

AUTEUR
Maria Kivits
DIMENSIE
3,67 MB
BESTANDSNAAM
Helen met bloemenenergie.pdf

OMSCHRIJVING

Bloemen hebben een krachtige en liefdevolle energie. In dit boek leer je je met deze energie te verbinden en haar te gebruiken voor bewustwording, spirituele groei en ondersteuning bij genezing. Vele bekende bloemen, zoals viooltjes, (klap)rozen, lelies en zonnebloemen, worden beschreven. Met de eenvoudig toepasbare oefeningen kun je de energie van deze bloemen aanwenden voor heelwording.De energie van bloemen zal je leven verrijken en bijdragen aan de ontwikkeling van liefde en geluk.Maria Kivits heeft een langdurig en intensief contact met bloemen en natuurwezens. Zij ontwikkelde een werkzame methode voor de toepassing van de helende werking van bloemen. In spiritueel centrum Aurananda geeft zij energetische en spirituele therapie.

Wil je het boek lezen?Helen met bloemenenergie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maria Kivits. Lezen Helen met bloemenenergie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN