Oneindigheidstrilogie 1 - Zwarte lieveling

Oneindigheidstrilogie 1 - Zwarte lieveling - Susanne Koster | Northernlights300.org

... een goed geschreven en aangrijpende roman ... Zwarte lieveling - NRC Webwinkel ... . Je leeft mee met de hoofpersoon Saskia die in een kindertehuis probeert een nieuw leven op te bouwen. Door flashbacks kom je er achter dat Saskia het bij haar moeder en stiefvader thuis alles behalve prettig heeft gehad. Ik heb dit boek gratis gekregen in ruil voor een eerlijke review. Dit beïnvloedt mijn mening over het boek of de content van de review niet. Zwarte lieveling door Susanne Koster Ser ... Deel 1 van De Oneindigheidstrilogie, Zwarte lieveling ... ... . Zwarte lieveling door Susanne Koster Serie: De Oneindigheidstrilogie #1 Gepubliceerd door: Clavis gepubliceerd op October 18th 2017 Genre: Young Adult Also by this author: Achtergelaten, Een gedroomd einde Pagina's: 172 Zwarte Lieveling is het eerste deel van de oneindigheidstrilogie over mishandeling, hoop en oneindige liefde Mijn mening over Zwarte Lieveling: Wat gebeurt er met je als je op je 14e je eigen weg moet vinden, verlaten en misbruikt door de mensen die je lief zouden moeten hebben? De aangrijpende jeugdroman van Susanne Koster, opnieuw uitgegeven als tweede deel van De oneindigheidstrilogie over mishandeling, hoop en oneindige liefde. Voor young adults. Jonka wordt, op aandringen van haar stiefvader, in een tehuis geplaatst. Vanaf dan heeft ze maar één doel: niemand tot last zijn en niets vertellen over wat er thuis is gebeurd. Bestel Zwarte lieveling van Susanne Koster. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd...

INFORMATIE

AUTEUR
Susanne Koster
DIMENSIE
7,78 MB
BESTANDSNAAM
Oneindigheidstrilogie 1 - Zwarte lieveling.pdf

OMSCHRIJVING

De aangrijpende jeugdroman van Susanne Koster, opnieuw uitgegeven als eerste deel van De oneindigheidstrilogie over mishandeling, hoop en oneindige liefde. Voor young adults.Saskia is eindelijk buiten het bereik van haar stiefvader. Buiten het bereik van zijn vuisten. In het kindertehuis probeert ze een nieuw leven op te bouwen, maar het verleden dringt zich nog vaak aan haar op. Blauw wordt dan grijs, grijs wordt donkergrijs, tot er alleen nog zwart over is. Maar Saskia wil zich niet laten onderdompelen in het duister. Ergens diep vanbinnen zit een prachtige bloem, die vecht om tussen het onkruid omhoog te komen.

Wil je het boek lezen?Oneindigheidstrilogie 1 - Zwarte lieveling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susanne Koster. Lezen Oneindigheidstrilogie 1 - Zwarte lieveling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN