Ochtend in Jenin

Ochtend in Jenin - Susan Abulhawa | Northernlights300.org

...lheja wordt gedwongen hun dorp Ein Hod te verlaten en naar een vluchtelingenkamp in Jenin te vertrekken ... Boek: Ochtend in Jenin - Geschreven door Susan Abulhawa ... . In de chaotische vlucht raakt de jonge Isma'iel vermist. De Arabisch-Israëlische Oorlog van 1948 (Arabisch: النكبة al-Nakba, "De Ramp"; Hebreeuws: מלחמת העצמאות, Milchemet Ha'atzma'oet, "De Onafhankelijkheidsoorlog") tekende zich af in 1947 als een burgeroorlog tussen Arabische en Joodse inwoners van het toenmalige Britse mandaatgebied Palestina. In november 1947 had de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in meerderheid ... Ochtend in Je ... Ochtend in Jenin by Susan Abulhawa - Goodreads ... . In november 1947 had de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in meerderheid ... Ochtend in Jenin. Uitgever Colibri, Breda Verschenen 2015 ISBN 9789462371187 Kenmerken 15 cm Aantekening redactie Eric Visser. Vijfde druk. Uitgever World Editions, Breda Verschenen 2015 ISBN 9789462371088 Kenmerken 598 pagina's, 15 cm Aantekening Vertaling van Mornings in Jenin. - London [etc.] : Bloomsbury, 2010. - Herziene versie van: The ... SUSAN ABULHAWA - 2012 - De familie Abulheja wordt gedwongen hun dorp Ein Hod te verlaten en naar een vluchtelingenkamp in Jenin te vertrekken. In de chaotische… | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Get this from a library! Ochtend in Jenin. [Susan Abulhawa; Marianne Gaasbeek] -- Het Palestijns-Israëlische conflict mist zijn uitwerking niet op vier generaties van een Arabisch-Palestijnse familie. Vergelijken - Ochtend in Jenin (Susan Abulhawa) ISBN: 9789044526875 - De familie Abulheja wordt gedwongen hun dorp Ein Hod te verlaten en naar een vluchtelingenkamp in Jenin te vertrekken. In de chaotische vlucht raakt de jonge Isma iel vermist. Hij…...

INFORMATIE

AUTEUR
Susan Abulhawa
DIMENSIE
12,27 MB
BESTANDSNAAM
Ochtend in Jenin.pdf

OMSCHRIJVING

De familie Abulheja wordt gedwongen hun dorp Ein Hod te verlaten en naar een vluchtelingenkamp in Jenin te vertrekken. In de chaotische vlucht raakt de jonge Isma'iel vermist. Hij wordt meegenomen door een Israëlische soldaat en groeit op als een joodse jongen met de naam David. Zijn broer Joessoef kiest, gedreven door een alomvattende haat jegens de bezetters, de radicale kant van de PLO. Door de ogen van Amaal, hun jonge zusje, zien we hoe drie decennia van geweld en oorlog voorbijgaan.

Wil je het boek lezen?Ochtend in Jenin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susan Abulhawa. Lezen Ochtend in Jenin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN