Hoe schrijf je fantasy en sciencefiction?

Hoe schrijf je fantasy en sciencefiction? - Martijn Lindeboom | Northernlights300.org

...elen. In het eerste deel gaan de auteurs in op de ontstaansgeschiedenissen en de kenmerken van de fantastiek en de vier onderliggende genres: fantasy, sciencefiction, horror en magisch realisme ... Hoe schrijf je fantasy en sciencefiction? Door ... - Hebban.nl ... . Alleen die eerste twee genres worden verder besproken. Hoe schrijf je fantasy en sciencefiction? Uitgever Atlas Contact, Amsterdam Verschenen 2015 ISBN 9789045706061 Kenmerken 128 pagina's, .. cm. Hoe schrijf je fantasy en sciencefiction? Uitgever Atlas Contact, Amsterdam Verschenen 2015 ISBN 9789045706054 Kenmerken 173 pagina's, 20 cm Aantekening Met literatuuropgave. Delpher. Hoe zorg je ervoor dat je lezer de weg niet kwijtraakt en dat je wezens, talen, technieken en culturen je verhaal niet versluieren? Lindeboom en Van der Zande geven je inzicht in de ... Hoe schrijf je fantasy en sciencefiction? van Debbie van ... ... . Delpher. Hoe zorg je ervoor dat je lezer de weg niet kwijtraakt en dat je wezens, talen, technieken en culturen je verhaal niet versluieren? Lindeboom en Van der Zande geven je inzicht in de genres, laten je kennismaken met de grootste valkuilen en geven talloze tips bij het schrijven van fantasy en sciencefiction....

INFORMATIE

AUTEUR
Martijn Lindeboom
DIMENSIE
5,67 MB
BESTANDSNAAM
Hoe schrijf je fantasy en sciencefiction?.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe schrijf je fantasy en sciencefiction? 1e druk is een boek van Martijn Lindeboom uitgegeven bij Atlas Contact, Uitgeverij. ISBN 9789045706054 Fantastische literatuur is sterk in opmars – zeker onder jongvolwassenen en avontuurlijk ingestelde lezers. Maar hoe bouw je een eigen, fantastische wereld in woorden? Hoe zorg je ervoor dat je lezer de weg niet kwijtraakt en dat je wezens, talen, technieken en culturen je verhaal niet versluieren? Lindeboom en Van der Zande geven je inzicht in de genres, laten je kennismaken met de grootste valkuilen en geven talloze tips bij het schrijven van fantasy en sciencefiction.

Wil je het boek lezen?Hoe schrijf je fantasy en sciencefiction? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martijn Lindeboom. Lezen Hoe schrijf je fantasy en sciencefiction? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN