Het liefste lied van overzee

Het liefste lied van overzee - Sytze de Vries | Northernlights300.org

...1 november 2018 10.00 uur Kerk Laren . Religieuze muziek verdiept onze geloofsbeleving ... Het liefste lied van overzee - set door Sytze de Vries ... ... . Mooie kerkliederen ondersteunen het Woord van God. Deze keer aandacht voor ingetogen Engelse kerkliederen en nieuwe Nederlandse teksten (Sytze de Vries). Luister naar of zing mee met 14 bekende Engelse hymnes met Nederlandstalige teksten van Sytze de Vries, uit deel 2 van de liedbundel 'Het liefste lied van overzee'. In luxe cadeauverpakking, in folie. Uitgevoerd door het Vocaal Theologen Ensemble o. ... bol.com | Het liefste lied van overzee (luisterboek ... ... . In luxe cadeauverpakking, in folie. Uitgevoerd door het Vocaal Theologen Ensemble o.l.v. Hanna Rijken, met organist Christiaan de Vries. Het liefste lied van overzee van Sytze de Vries voor €18.95 - De Engelse kerkliederen zingen met Nederlandse tekst. Dat kan nu eindelijk dankzij deze bundel met de 60 bekendste liederen 'van overzee'. De onweerstaanbare melodieën waren in het Nederlandse taalgebied allang bekend door tv-programma's als Songs... Hij vertaalde ze of schreef nieuwe teksten bij de mooiste Engelse melodieën. Met de kracht van de Engelse melodie in combinatie met de Nederlandse poëzie nodigen deze liederen tot vreugdevol en hooggestemd zingen. Er is nu ook een cd bij deel 2 van de liedbundel "Het liefste lied van overzee"....

INFORMATIE

AUTEUR
Sytze de Vries
DIMENSIE
7,35 MB
BESTANDSNAAM
Het liefste lied van overzee.pdf

OMSCHRIJVING

De Engelse kerkliederen zingen met Nederlandse tekst. Dat kan nu eindelijk dankzij deze bundel met de 60 bekendste liederen 'van overzee'. De onweerstaanbare melodieën waren in het Nederlandse taalgebied allang bekend door tv-programma's als Songs of Praise en Nederland zingt. Sytze de Vries vertaalde de Engelse teksten of schreef nieuwe Nederlandse teksten bij de mooiste melodieën. De kracht van de Engelse melodie gecombineerd met poëzie in moedertaal nodigt uit tot vreugdevol en hooggestemd zingen. De bundel bevat ook het eenstemmige notenschrift van de 60 liederen.Morning has broken zingen we nu als: daglicht gaat stralen.Er is nu ook een tweede deel beschikbaar, met ISBN 9789490708481.Sytze de Vries is theoloog, dichter en schrijver. Hij is de auteur van onder andere Bij gelegenheid 1, 2 en 3 en van vele liedteksten in de bundels Zingend geloven en Tussentijds. Vanuit de werkplaats De Vertaalslag in Schalkwijk werkt hij als schrijver samen met andere artistieke disciplines om de bijbelse verhalen levend te houden.

Wil je het boek lezen?Het liefste lied van overzee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sytze de Vries. Lezen Het liefste lied van overzee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN