De val / Pech / Smithy

De val / Pech / Smithy - Friedrich Dürrenmatt | Northernlights300.org

...ew Yorkse maffia. Als hij een klus weigert, werkt hij zich daarmee ernstig in de nesten ... De val / Pech / Smithy - Friedrich Dürrenmatt ... ... . De val, Pech en Smithy zijn verontrustende verhalen. Het onvermijdelijke noodlottige einde dient zich al in de eerste regels van elk verhaal aan, en wordt door de protagonisten op een uiterst gelaten ... De val / Pech / Smithy - Dürrenmatt, Friedrich . I have always imagined that Paradise will be a kind of library - Jorge Luis Borges Smithy is een arts die lijken opruimt voor de New Yorkse maffia. Als hij een klus weigert, werkt hij zich daarmee ernstig in de nesten. De val, Pech e ... De val / Pech / Smithy - ThrillZone ... . Als hij een klus weigert, werkt hij zich daarmee ernstig in de nesten. De val, Pech en Smithy zijn verontrustende verhalen. Het onvermijdelijke noodlottige einde dient zich al in de eerste regels van elk verhaal aan, en wordt door de protagonisten op een uiterst gelaten manier ... Fnac: De val / Pech / Smithy, Friedrich Durrenmatt, Ria Van Hengel". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands ....

INFORMATIE

AUTEUR
Friedrich Dürrenmatt
DIMENSIE
11,92 MB
BESTANDSNAAM
De val / Pech / Smithy.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek zijn drie verhalen van Friedrich Dürrenmatt gebundeld. De val verhaalt over een zitting van een Oost-Europees politbureau, waarin de dictator ten val komt en de macht opnieuw wordt verdeeld. In Pech is meneer Traps de hoofdpersoon. Door autopech en toeval belandt hij aan tafel met vier oude mannen, gepensioneerde gerechtsdienaren, die een proces nabootsen waarin hij de beklaagde blijkt te zijn. Smithy is een sjacheraar die lijken opruimt voor de New Yorkse maffia. Als hij een klus weigert, werkt hij zich daarmee ernstig in de nesten. De val, Pech en Smithy zijn verontrustende verhalen. Het onvermijdelijke noodlottige einde dient zich al in de eerste regels van elk verhaal aan, en wordt door de protagonisten op een uiterst gelaten manier aanvaard. Er is niets aan te doen.

Wil je het boek lezen?De val / Pech / Smithy in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Friedrich Dürrenmatt. Lezen De val / Pech / Smithy Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN