Boy nobody - De verrader

Boy nobody - De verrader - Allen Zadoff | Northernlights300.org

... nu "De verrader" van "Allen Zadoff" / ISBN 9789044825107 Er dat terwijl ze eigenlijk heel hard aangemoedigd moeten worden aan het publiek, omdat ze gewoonweg de aandacht verdienen ... Boy Nobody | de Jeugdbibliotheek 15-18 ... . Deze boeken, waarvan ik vandaag het slot De verrader bespreek, raken ondergesneeuwd onder al het aanbod, terwijl ze heel vermakelijk voor een groot publiek kunnen zijn. De Boy Nobody trilogie is zo'n De verrader deel 3 Boy Nobody serie Allen Zadoff. Jack, Daniël, Benjamin, Zach. Boy Nobody draagt allerlei namen: als hij van het Programma - de organisatie waardoor hij gerekruteerd is, en die onder leiding staat van Moeder (n ... De verrader | Clavis ... . Jack, Daniël, Benjamin, Zach. Boy Nobody draagt allerlei namen: als hij van het Programma - de organisatie waardoor hij gerekruteerd is, en die onder leiding staat van Moeder (niet een biologische moeder) - een nieuwe opdracht krijgt, neemt hij ook een nieuwe naam aan. Sinds de dood van zijn ouders is Boy Nobody bij Het Programma terechtgekomen waar hij is opgeleid als spion en huurmoordenaar. Hij leert daartoe een speciale aanpak: zorgen dat je vrienden wordt met de zoon of dochter van het slachtoffer en dan toeslaan. Het Programma heeft Boy Nobody op meerdere missies gestuurd. Uiteindelijk doodde hij altijd wie hij moest doden. Maar nu hij even op non-actief staat, heeft Boy Nobody zijn eigen opdracht: zijn vriend Howard bevrijden, die bij de vorige missie door Het Programma is gevangengenomen. In het huis waar hij Howard aantreft, wordt ook het mysterieuze meisje Tanya vastgehouden. De verrader. Allen Zadoff. ... Het Programma heeft Boy Nobody op meerdere missies gestuurd. Uiteindelijk doodde hij altijd wie hij moest doden. Maar nu hij even op non-actief staat, heeft Boy Nobody zijn eigen opdracht: zijn vriend Howard bevrijden, die bij de vorige missie door Het Programma is gevangengenomen. De geweldig spannende reeks over 'Boy Nobody', een door de overheid getrainde jonge moordenaar, kent zijn ontknoping in dit derde deel. Om alle antwoorden te krijgen op de vragen die de lezer zich samen met Boy Nobody stelde, moet men nog wel een 280 pagina's doorploegen, overigens het dunste deel van de trilogie. Deel drie Boy Nobody De verrader is nu net uit. Ken je de serie nog niet? Het is een Young adultserie, maar serieus echt weer een geweldige serie. Ik ga deze week starten in het derde deel en kijk daar dus heel erg naar uit. Bestel De verrader van Allen Zadoff. ... Terwijl Boy Nobody zijn eigen verleden onder ogen moet komen, gaat hij nog één keer de strijd aan met Het Programma. Het derde en laatste boek over Boy Nobody is opnieuw een zenuwslopende actiethriller voor Young Adults....

INFORMATIE

AUTEUR
Allen Zadoff
DIMENSIE
8,17 MB
BESTANDSNAAM
Boy nobody - De verrader.pdf

OMSCHRIJVING

Het Programma heeft Boy Nobody op meerdere missies gestuurd. Uiteindelijk doodde hij altijd wie hij moest doden. Maar nu hij even op non-actief staat, heeft Boy Nobody zijn eigen opdracht: zijn vriend Howard bevrijden, die bij de vorige missie door Het Programma is gevangengenomen. In het huis waar hij Howard aantreft, wordt ook het mysterieuze meisje Tanya vastgehouden. Is zij wel te vertrouwen? Boy Nobody besluit haar mee te nemen. Terwijl ze op de vlucht zijn voor Het Programma, gaan de drie jongeren op zoek naar de vader van Boy Nobody. Leeft hij nog, en zo ja, waar kunnen ze hem vinden? Terwijl Boy Nobody zijn eigen verleden onder ogen moet komen, gaat hij nog één keer de strijd aan met Het Programma.Het derde en laatste boek over Boy Nobody is opnieuw een zenuwslopende actiethriller voor Young Adults. Een adembenemende pageturner boordevol gevaar, met een even verrassende als bevredigende ontknoping.'Snel en heftig. Een plezier om te lezen.' (Kirkus Reviews)

Wil je het boek lezen?Boy nobody - De verrader in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Allen Zadoff. Lezen Boy nobody - De verrader Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN