Akoestiek

Akoestiek - Arjen Duinker | Northernlights300.org

...r.Eigenlijk maakt het niet uit om wat voor ruimte het gaat ... Akoestiek in huis verbeteren - rivasono.nl ... . Klein of groot, laag of hoog: Allkoestiek heeft voor iedere ruimte een passende oplossing. Akoestiek is in veel huizen en kantoren een uitdaging. Akoestiekproblemen uiten zich in hinderlijke galm, en hebben hoofdpijn en concentratieverlies als gevolg. Met onze akoestische schilderijen verbeter je de akoestiek! Daarnaast helpen gordijnen, een vloerkleed, stoffen meubels en accessoires ook mee. Akoestiek en geluidsisolatie verbeteren. EASY Noise Cont ... Akoestiek Kantoor - Officecity.nl ... . Akoestiek en geluidsisolatie verbeteren. EASY Noise Control is de specialist. Wij meten, adviseren, ontwerpen, leveren en monteren akoestische oplossingen. Voor het verbeteren van de ruimte akoestiek, dus het verminderen van nagalm, gebruikt u akoestische panelen. Deze producten hebben meer esthetische waarden waar door ze kunnen worden gebruikt aan wanden of het plafond. Ook is de brandveiligheid vaak wat beter voor toepassingen in openbare ruimten, kantoren en scholen. Goede akoestiek is van groot belang voor het fijn en efficiënt kunnen werken. Een slechte akoestiek zorgt voor slechte verstaanbaarheid en een hinderlijke galm. Om de akoestiek in de ruimte te verbeteren, wanneer een systeemplafond niet kan of niet wenselijk is, hebben wij verschillende oplossingen, zoals: Plafondeilanden voor op het plafond en Wandpanelen voor op de muur. Een goede akoestiek verbetert de spraakverstaanbaarheid, zal het concentratievermogen en de productiviteit verbeteren én het stressniveau doen dalen (minder ziekteverzuim). Leerprestaties hebben baat bij een goede akoestiek en ook in de gezondheidszorg zien we dat een goede...

INFORMATIE

AUTEUR
Arjen Duinker
DIMENSIE
8,24 MB
BESTANDSNAAM
Akoestiek.pdf

OMSCHRIJVING

Akoestiek bevat tien gedichten voor twee stemmen. Stemmen die elkaar napraten, stemmen die elkaar tegenspreken. Stemmen die elkaar opjagen, stemmen die elkaar met rust laten. Stemmen die de toon zetten, stemmen die alleen ja zeggen. Stemmen die onverwachte vragen stellen, stemmen die niet antwoorden. Stemmen die ruimte nodig hebben, stemmen die voor hun beurt gaan. Hoekig, krom, vloeiend. Met kroketten, Chinees eten, radijs en tal van sporten.

Wil je het boek lezen?Akoestiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arjen Duinker. Lezen Akoestiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN