Afscheidsbrief

Afscheidsbrief - Bobje Goudsmit | Northernlights300.org

...en zet, spreekt hij in de tweede alinea van de tekst voor het afscheid van zijn collega Ruud zijn waardering uit ... afscheidsbrief - Gedichten-Freaks.nl ... . Geeft u een toespraak op de begrafenis of crematie? Een speech schrijven voor een uitvaart is nooit gemakkelijk. Yarden geeft u 10 tips en voorbeelden voor een uitvaartspeech. Morgen breekt mijn laaste werkdag aan op mijn huidige werk. Na dik 2 jaar wordt mijn contract niet verlengd (mede door reorganisatie). Nu zou ik graag mijn mindere directe collega's een korte afscheidsmail willen sturen, waarin ik hen bedank voo ... Wat zet je in een afscheidsbrief? - Met zorg leven ... . Nu zou ik graag mijn mindere directe collega's een korte afscheidsmail willen sturen, waarin ik hen bedank voor de... Laat een goede laatste indruk achter met jouw vertrek! #1. Meld je vertrek op tijd. Laat je collega's niet op het laatste moment weten dat je gaat vertrekken. Afscheidsbrief. Haar ooit zo mooie ogen Zijn niet meer zoals toen De dood vaak overwogen Niet wetend wat te doen Angstig en alleen Gebroken en verlaten Kan ze nergens heen Zwervend door de straten Ze doet alles om de pijn te vergeten Nog een fles alcohol meer De rest moest eens weten Alles doet zeer Blijven lopen Niet meer wetend waarheen...

INFORMATIE

AUTEUR
Bobje Goudsmit
DIMENSIE
4,31 MB
BESTANDSNAAM
Afscheidsbrief.pdf

OMSCHRIJVING

De beste vriendin van Marit is twee jaar geleden overleden. Marit mist Anicke heel erg en denkt elke dag aan haar. Maar ze wil ook verder met haar leven. En daarom vindt ze het moeilijk dat ze elk jaar door door Anickes moeder wordt uitgenodigd om Marits verjaardag te herdenken. Marit besluit een brief te schrijven waarin ze uitlegt waarom ze niet wil komen. Tijdens het schrijven wordt het steeds meer een afscheidsbrief: een brief vol herinneringen aan de tijd dat Marit en Anicke bevriend waren, de ontdekking van Anickes ziekte en het definitieve afscheid. Afscheidsbrief werd tweemaal genomineerd door de Jonge Jury 'Een verhaal waar je vanaf de eerste bladzijde door gegrepen wordt en dat je ook niet meer weg kunt leggen.' (leesfeest)

Wil je het boek lezen?Afscheidsbrief in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bobje Goudsmit. Lezen Afscheidsbrief Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN