Vermiste meisjes

Vermiste meisjes - Megan Miranda | Northernlights300.org

...y Ridge om voor haar ... De twee minderjarige meisjes die sinds maandagnamiddag vermist waren, zijn teruggevonden in Antwerpen ... Burgernet ... . Ze verkeren in goede gezondheid. De twee minderjarige meisjes die sinds maandagnamiddag vermist waren, zijn teruggevonden. Ze verkeren in goede gezondheid. De Antwerpse lokale recherche, afdeling Jeugd, verspreidde dinsdag een ... 'Vermiste meisjes' is het thrillerdebuut van YA-auteur Megan Miranda. Ruth Ware ('In een donker donker bos') schreef over dit boek: 'Het verleden van een klein stadje wordt blootgelegd in deze t ... Vermiste kinderen | politie.nl ... . Ruth Ware ('In een donker donker bos') schreef over dit boek: 'Het verleden van een klein stadje wordt blootgelegd in deze thriller vol verdachtmakingen, bedreigingen en verwarrende motieven. De twee meisjes uit het Limburgse Houthalen-Helchteren die sinds maandagmiddag vermist waren, zijn "veilig en wel" teruggevonden. Dat bevestigt Alain Remue... "Vermiste meisjes' is het thrillerdebuut van YA-auteur Megan Miranda. Ruth Ware ("In een donker donker bos') schreef over dit boek: "Het verleden van een klein stadje wordt blootgelegd in deze thriller vol verdachtmakingen, bedreigingen en verwarrende motieven. Twee meisjes van twaalf en dertien jaar waren sinds maandagmiddag spoorloos, toen ze een ijsje wilden gaan eten in de buurt van de Meir. "Door corona en de ramadan hadden zij dat nu wel verdiend. De twee meisjes uit Bergen op Zoom, die sinds dinsdag worden vermist, zijn vrijwel zeker in Spanje.Volgens de politie zijn ze gezien op camerabeelden in Málaga, waar ze in een bus naar het ... Vermiste meisjes uit Tilburg zijn weer terecht. De twee meisjes van 16 en 17 jaar uit Tilburg die sinds zondag vermist waren, zijn terecht. Volgens de politie zijn de meisjes in goede gezondheid ... Geschreven bij Meisjes vermist 'Vermiste meisjes' heeft iets waardoor je meteen geboeid raakt en dat het hele boek door blijft. Van nagelbijtende spanning is bijna nooit sprake, maar de sfeer is zo ontzettend goed neerg...

INFORMATIE

AUTEUR
Megan Miranda
DIMENSIE
7,72 MB
BESTANDSNAAM
Vermiste meisjes.pdf

OMSCHRIJVING

"Vermiste meisjes' is het thrillerdebuut van YA-auteur Megan Miranda. Ruth Ware ("In een donker donker bos') schreef over dit boek: "Het verleden van een klein stadje wordt blootgelegd in deze thriller vol verdachtmakingen, bedreigingen en verwarrende motieven. Een aangrijpend boek! I loved it.' Nicolette (Nic voor vrienden) is terug in Cooley Ridge om voor haar hulpbehoevende vader te zorgen. Tien jaar daarvoor is ze naar Philadelphia vertrokken, niet lang na de verdwijning van haar beste vriendin Corinne. Die verdwijning is nooit opgelost. Nu, slechts een paar dagen na haar aankomst, verdwijnt er opnieuw een meisje. Deze zaak rijt de wonden rondom de vermissing van Corinne open. Alle mensen die indertijd met de zaak te maken hadden, wonen nog steeds in Cooley Ridge. Nic's broer en zijn vrouw verwachten een kind. Corinne's toenmalige vriend werkt in de lokale kroeg. En Tyler, Nic's ex-vriend, is aan het daten met Annaleise. Annaleise, die ieders alibi was voor de nacht waarin Corinne verdween. Maar nu is het juist zij die verdwenen is…Nic ontrafelt de geheimen die haar familie en vrienden verbergen en langzaam wordt duidelijk wat er tien jaar geleden daadwerkelijk gebeurd is. "Duister, nostalgisch en een ingenieuze manier van vertellen. Megan Miranda is een aanwinst voor de thrillerwereld.' Booklist Voor fans van Clare Mackintosh en Alex Marwood.

Wil je het boek lezen?Vermiste meisjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Megan Miranda. Lezen Vermiste meisjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN