Het stripboek van de Bijbel

Het stripboek van de Bijbel - Toni Matas | Northernlights300.org

...ekken valt. Achterin is een lijstje opgenomen met verwijzingen naar de Bijbelgedeelten ... Het stripboek van de Bijbel, Toni Matas - Hardback ... ... . Grote stripboek van de bijbel (Hardcover). Een vrolijk en kleurrijk stripboek voor kinderen vanaf negen jaar. In Het grote stripboek van de Bijbel komen... HET STRIPBOEK VAN DE BIJBEL Reviews (0) Dit kleurrijke boek biedt een heel nieuwe kijk op bekende Bijbelverhalen. De uitnodigende tekeningen van de vermaarde tekenaar Picanyol vertellen de bekende verhalen in geuren en kleuren. Het lijkt een boek dat je niet eens zou hoeven te lezen, ... n Het stripboek van de ... Stripboek van de Bijbel - 9789026621543 - De Fakkel ... . Het lijkt een boek dat je niet eens zou hoeven te lezen, ... n Het stripboek van de Bijbel van Toni Matas komen bekende verhalen uit het Oude en het Nieuwe Testament (van schepping tot Hemelvaart) op speelse wijze aan bod. De prachtige illustraties zijn kleurrijk en gedetailleerd, waardoor telkens iets nieuws te ontdekken valt. Achterin is een lijstje opgenomen met verwijzingen naar de Bijbelgedeelten. Het GROTE STRIPBOEK van de BIJBEL. Een stripboek van de bijbel: zo heb je de bijbelverhalen misschien nog nooit gezien! Zestien bekende verhalen uit het oude testame. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 7,50 12 mar. '20. IJsselstein 12 mar. '20. bart IJsselstein. Speel het Alef Bijbelkwartet en ontdek de wereld van de Bijbel: verzamel bijzondere dieren uit de Bijbel, ontdek hoe de tempel eruitzag, en leer daarnaast wie Johannes en Jakobus waren. Alef Stripboek. Ga op avontuur met Alef en Bet: het Alef Stripboek staat vol met de allerleukste strips van de afgelopen jaren....

INFORMATIE

AUTEUR
Toni Matas
DIMENSIE
10,44 MB
BESTANDSNAAM
Het stripboek van de Bijbel.pdf

OMSCHRIJVING

In Het stripboek van de Bijbel van Toni Matas komen bekende verhalen uit het Oude en het Nieuwe Testament (van schepping tot Hemelvaart) op speelse wijze aan bod. De prachtige illustraties zijn kleurrijk en gedetailleerd, waardoor telkens iets nieuws te ontdekken valt. Achterin is een lijstje opgenomen met verwijzingen naar de Bijbelgedeelten.

Wil je het boek lezen?Het stripboek van de Bijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toni Matas. Lezen Het stripboek van de Bijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN