Het onzichtbare zien!

Het onzichtbare zien! - Monique Steenvoorden | Northernlights300.org

...ren na hun vertrek uit Egypte. De Bijbel zegt: „De zonen van Israël [sloegen] hun ogen op en zie, de Egyptenaren rukten achter hen aan; en de zonen van Israël werden zeer bevreesd en gingen luid tot Jehovah roepen" (Ex ... Op kwartelkoningtocht: onzichtbare vogels 'zien ... ... . 14:10-12). 'U moet niet proberen een deel te genezen zonder het geheel te behandelen. U moet niet proberen het lichaam te genezen zonder de ziel erbij te betrekken.' Plato In Het onzichtbare zien! beschrijft Monique Steenvoorden haar zoektocht naar genezing van een schijnbaar onverklaarbare ziekte. Zij leed al jaren aan o.a. vermoeidheidsklachten waar niemand raad mee wist. Na jaren vond Monique het ... Of het nu gaat om retail, vastgoed of participatie, de Van Deursen Group is een strategische partner met een krac ... Recensie: over Het onzichtbare zien! Monique Steenvoorden ... . Zij leed al jaren aan o.a. vermoeidheidsklachten waar niemand raad mee wist. Na jaren vond Monique het ... Of het nu gaat om retail, vastgoed of participatie, de Van Deursen Group is een strategische partner met een krachtige ondernemersmentaliteit. Visionairs die durven op basis van kennis en ervaring. Visionairs die het onzichtbare zien. Het gaat dan in ieder geval om het geluid van de zichtbare slachtoffers, maar ook dat van de onzichtbare slachtoffers van deze crisis. Door Henk Nies, Jan Smelik en Jan Kremer. De Kwaliteitsraad van Zorginstituut Nederland is een onafhankelijke raad van deskundigen op het gebied van kwaliteit van zorg. PlatoIn Het onzichtbare zien! beschrijft Monique Steenvoorden haar zoektochtnaar genezing van een schijnbaar onverklaarbare ziekte. Zij leed aljaren aan o.a. vermoeidheidsklachten waar niemand raad mee wist.Na jaren vond Monique het antwoord: ze had last van energieen vanbuitenaf....

INFORMATIE

AUTEUR
Monique Steenvoorden
DIMENSIE
9,29 MB
BESTANDSNAAM
Het onzichtbare zien!.pdf

OMSCHRIJVING

Het onzichtbare zien! 1e druk is een boek van Monique Steenvoorden uitgegeven bij Uitgeverij Aspekt B.V.. ISBN 9789461531575 'U moet niet proberen een deel te genezen zonder het geheel tebehandelen. U moet niet proberen het lichaam te genezen zonder de zielerbij te betrekken.' PlatoIn Het onzichtbare zien! beschrijft Monique Steenvoorden haar zoektochtnaar genezing van een schijnbaar onverklaarbare ziekte. Zij leed aljaren aan o.a. vermoeidheidsklachten waar niemand raad mee wist.Na jaren vond Monique het antwoord: ze had last van energie n vanbuitenaf. Medici kijken bij vermoeidheidsklachten hoofdzakelijk naarinterne oorzaken van het energieprobleem. Er wordt weinig tot geenaandacht besteed aan wat er zich extern afspeelt.Monique Steenvoorden adviseert dan ook bij onverklaarbare ziektenjuist het onzichtbare stuk te gaan onderzoeken. Ook geeft zij aandachtaan de invloed van energie van de levenden op ons functioneren.Monique Steenvoorden - van Millingen, in1963 geboren te Amsterdam,studeerde af aan de Hogeschool van Amsterdam in commerci le economie.Later ging zij zich door persoonlijke ervaringen verdiepen in de mens. Ditheeft geleid tot het oprichten van haar bedrijf Koru Life Coaching.

Wil je het boek lezen?Het onzichtbare zien! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Monique Steenvoorden. Lezen Het onzichtbare zien! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN