Een vrouw maakt een plan

Een vrouw maakt een plan - Maye Musk | Northernlights300.org

... vrouw maakt een plan' dat je nooit te oud bent voor succes en schoonheid ... Maakt praten met een aantrekkelijke vrouw mannen dommer ... ... . Het succes van Maye, die de moeder van Elon Musk is, kwam niet vanzelf. Zij begon op haar 15e al als model te werken, maar bereikte haar grote doorbraak pas toen ze in de zestig was. Nu, op 71-jarige leeftijd, staat zij nog volop in het leven. Een vrouw maakt een plan. Maye Musk - Paperback / softback - 208 pagina's. Details. Maye Musk, topmodel en ondernemer, overtuigt in 'Een vrouw maakt een pl ... Een vrouw maakt een plan, Maye Musk | 9789021576930 | Boek ... ... . Maye Musk, topmodel en ondernemer, overtuigt in 'Een vrouw maakt een plan' dat je nooit te oud bent voor succes en schoonheid. Het succes van Maye, die de moeder van Elon Musk is, kwam niet vanzelf. Maye Musk, topmodel en ondernemer, overtuigt in 'Een vrouw maakt een plan' dat je nooit te oud bent voor succes en schoonheid. Het succes van Maye, die de moeder van Elon Musk is, kwam niet vanzelf. Het boek Een vrouw maakt een plan, geschreven door Maye Musk, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Fnac: Advies voor een leven vol avontuur, schoonheid en succes, Een vrouw maakt een plan". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Een vrouw maakt een plan, Maye Musk Zo amerikaans de voorkant aandoet, zo niet amerikaans is de schrijfstijl. Ergens was ik bang voor dikgedrukte schreeuwende adviezen. Integendeel ik had het gevoel dat ik naar een oudere wijze vriendin zat te luisteren, heel soepel vertellend zonder belerend te schrijven. Ik heb het boek in 1 ruk uitgel...

INFORMATIE

AUTEUR
Maye Musk
DIMENSIE
9,32 MB
BESTANDSNAAM
Een vrouw maakt een plan.pdf

OMSCHRIJVING

Maye Musk, topmodel, ondernemer en moeder van Elon Musk, overtuigt in haar boek "Een vrouw maakt een plan' dat je nooit te oud bent voor succes en schoonheid.Maye Musk, topmodel en ondernemer, overtuigt in "Een vrouw maakt een plan' dat je nooit te oud bent voor succes en schoonheid.Het succes van Maye, die de moeder van Elon Musk is, kwam niet vanzelf. Zij begon op haar 15e al als model te werken, maar bereikte haar grote doorbraak pas toen ze in de zestig was. Nu, op 72-jarige leeftijd, staat zij nog volop in het leven. Naast model, spreker, schrijver, en entrepreneur, is zij ook influencer.Dit is het verhaal van een krachtige onafhankelijke vrouw die inspireert met levenslessen over familie, carrière, gezondheid, en avontuur. Maye Musk vertelt openhartig over haar veelbewogen leven, en laat zien hoe ze armoede overwon, geweld versloeg, en vele tegenslagen op haar pad de baas werd. Met een plan, zegt ze, is het nooit te laat voor succes.Maye Musk (Zuid-Afrika) is sinds haar 15e model en brak internationaal door toen ze in de 60 was. Ze stond op de cover van alle bekende modebladen en is nog volop aan het werk. Maye is entrepreneur, spreker en influencer, en de moeder van Elon Musk.

Wil je het boek lezen?Een vrouw maakt een plan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maye Musk. Lezen Een vrouw maakt een plan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN