Een Ongewoon Gesprek Met God En Een Nieuw Gesprek Met God

Een Ongewoon Gesprek Met God En Een Nieuw Gesprek Met God - N.D. Walsch | Northernlights300.org

... een perfecte triologie die verder bestaant uit "Een ongewoon gesprek met God" en "Het derde gesprek met God" ... Een ongewoon gesprek met God - Neale Donald Walsch ... . Neale Donald Walsch beschrijft de gesprekken die hij rechtstreeks met God heeft gehad. Een ongewoon gesprek met God en een nieuw gesprek met God | ISBN 9789021589343 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een ongewoon gesprek met God - Neale Donald Walsch. De auteur beschrijft in dit boek "Een ongewoon gesprek met God" de goede gesprekken die hij rechtstreeks me ... Een ongewoon gesprek met God en Een nieuw gesprek met God ... ... . De auteur beschrijft in dit boek "Een ongewoon gesprek met God" de goede gesprekken die hij rechtstreeks met God gehad heeft. Ze gaan over de mens, over goed en kwaad, over werk, over liefde, over de zin van het leven. Een nieuw gesprek met God - Neale Donald Walsch. Het boek 'Een ongewoon gesprek met God' was een verrassend, meeslepend en veel verkocht boek, dat binnen een week uitverkocht was. In Een ongewoon gesprek met God spreken God en Neale Donald Walsch vooral over de plaats van de mens in de menselijke maatschappij; over onderwijs, over gezondheidszorg, over maatschappelijke problemen. Een ongewoon gesprek met God | ISBN 9789021593814 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een ongewoon gesprek met God - Neale Donald Walsch. Stel je voor dat je met God kon praten… Stel je voor dat je Hem alles kon vragen… Stel je voor dat Hij op al je vragen antwoord zou geven… In dit bijzondere boek beschrijft Neale Donald Walsch zijn gesprekken met God. Op zoek naar Een Ongewoon Gesprek Met God En Een Nieuw Gesprek Met God - De Twee Bestsellers In 1 Band van N.D. Walsch? Wij hebben dit boek 27 x gevonden op diverse boekensites. Een ongewoon gesprek met God was een verrassend, meeslepend en veel verkocht boek, dat binnen een week uitverkocht was. In Een ongewoon gesprek met God spreken God en Neale Donald Walsch vooral over de plaats van de mens in de menselijke maatschappij; over onderwijs, over gezondheidszorg, over maatschappelijke problemen....

INFORMATIE

AUTEUR
N.D. Walsch
DIMENSIE
5,74 MB
BESTANDSNAAM
Een Ongewoon Gesprek Met God En Een Nieuw Gesprek Met God.pdf

OMSCHRIJVING

Een ongewoon gesprek met God is een verrassend, meeslepend boek over de mens en het leven, sinds verschijnen een wereldbestseller.Een nieuw gesprek met God is het vervolg en gaat over de mens en de maatschappij. Walsch beschrijft de goede gesprekken die hij met God heeft gehad. God blijkt een intelligente, kritische en humoristische waarnemer van ons leven op aarde. Zijn bemoedigende boodschap is: wees de schepper van je eigen leven. Zijn waarschuwing is: houd de aarde leefbaar. Wie het eerste boek leest, verandert zijn leven. Wie het tweede leest, verandert de samenleving. Laat u ook raken door deze verbazende, oneerbiedige, maar absoluut fascinerende gesprekken!

Wil je het boek lezen?Een Ongewoon Gesprek Met God En Een Nieuw Gesprek Met God in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N.D. Walsch. Lezen Een Ongewoon Gesprek Met God En Een Nieuw Gesprek Met God Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN