De winst van positief denken

De winst van positief denken - W. Van De Brug | Northernlights300.org

...an positief denken en over het ontwikkelen van een positieve houding ... De kracht van positief denken in organisaties - HPBBnieuws ... . Ik hoop dat het je zal inspireren om het goede in anderen te zien en dat het je zal helpen om je leven beter te maken. Nina Barts augustus 25, 2019. De winst van positief denken: over leven met jezelf en anderen: Amazon.es: W. van de Brug, G. Willemsen: Libros en idiomas extranjeros Lessen in levenskunst: de praktijk van het positief denken. Seneca is echter minder positief over de hoop. Hij houdt ervan dag ... De winst van positief denken - 9789043511087 | VanDijk.nl ... ... . Seneca is echter minder positief over de hoop. Hij houdt ervan dagelijks met een spreuk of citaat aan de wandel te gaan en zijn 'kleine winst van deze dag' luidt: 'Bij onze Hecaton heb ik gevonden dat het beperken van de begeerten ook ... De training "De winst van positief denken" wil mensen helpen een goed zelfbeeld te vormen. Het afmaken van de zin "Ik ben de moeite waard, om-dat…" is daarvan een onderdeel. Wil-lemsen: „We vragen de deelnemers mensen in hun omgeving te benaderen om die zin aan te vullen. DE WINST VAN POSITIEF DENKEN . Door: Brug, Wilhelm van de Uitgever: Christelijke boeken centrale Productcode: 9789043511087 Aantal Blz: 127 Uitvoering: paperback Gewicht: 212 Status: Uitverkocht Dit product is helaas op dit moment niet op voorraad, De winst van positief denken. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Voor 15. Zo goed als nieuw Verzenden. € 10,55 Gisteren...

INFORMATIE

AUTEUR
W. Van De Brug
DIMENSIE
12,63 MB
BESTANDSNAAM
De winst van positief denken.pdf

OMSCHRIJVING

‘Ik ben nu eenmaal zo. Ik heb geen vlotte babbel. Dat heb ik van mijn vader. En mijn moeder liet ook over zich heen lopen’.Een vaker gehoord geluid van mensen die zich verontschuldigen iets niet te kunnen. Waarbij ze tegelijkertijd aangeven dat ze er niets aan kunnen veranderen. Niets is echter minder waar.In dit (werk)boek bieden de auteurs een handreiking om negatief en irreëel denken te doorbreken. Inzicht in jezelf en je relaties vormt de basis voor leren van nieuwe vaardigheden.De uitgangspunten voor dit boek liggen verankerd in de Rationeel Emotieve Therapie (RET) en de contextuele benadering. De combinatie van deze twee inzichten bieden de lezers een andere kijk op hun communicatie, hun identiteit en hun assertiviteit. Tevens wordt er vanuit de bijbel steeds kort aangestipt dat positief realistisch denken zowel een gave als een opgave is. Dit boek is bestemd voor mensen die zich zekerder willen voelen in contact met anderen en voor diegenen die om deze personen heen staan.

Wil je het boek lezen?De winst van positief denken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. Van De Brug. Lezen De winst van positief denken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN