De Hondenrassen Encyclopedie

De Hondenrassen Encyclopedie - Joan Palmer | Northernlights300.org

...ordt daarom gezien als de "basisvacht" of "oervacht" ... Lijst van vachtgroepen van honden - Wikipedia ... . Deze vacht is een combinatie van korte, rechte haren en haren van een gemiddelde lengte. De bovenvacht is ruw en stug, terwijl de ondervacht eerder zacht en donsachtig is. 26 Kleine hondenrassen voor de liefhebbers - Volledige lijst van alle kleine hondenrassen met foto. Uitgebreide rasinfo, adressen fokkers en erkende clubs. Volledig overzicht van alle honderassen. Ziet u onjuiste informatie op onze website? Of hee ... Deltas Encyclopedie van de Hondenrassen - E-M. Kr?mer ... ... . Ziet u onjuiste informatie op onze website? Of heeft u informatie, foto's of filmpjes waarvan u denkt dat deze een toegevoegde waarde zou kunnen hebben voor www.hondenrassen.eu ? mail dan naar contact(at)hondenrassen.eu. COVID-19 Resources. Reliable information about the coronavirus (COVID-19) is available from the World Health Organization (current situation, international travel).Numerous and frequently-updated resource results are available from this WorldCat.org search.OCLC's WebJunction has pulled together information and resources to assist library staff as they consider how to handle coronavirus ... De intelligentie van het Schipperke; Het Schipperke is geen Belgische herder (Groenendaler) in miniatuur; Vachtverzorging; Gewicht en grootte; Het hoofd; Maten, gewicht & grootte; Het gebit; Gebit Postscriptum; Het verbod op staartcouperen; Standaard - Verduidelijkingen; Le Schipperke n'est pas un BB en miniature; Het Beendergestel; De Oren ... Grote honden zijn geweldige metgezellen om samen te wandelen en te sporten. Zeker joggen met je hond is gezond.Veel grote hondenrassen zijn eenvoudig genoeg om te trainen en vereisen niet veel extra oefening.. Nadelen van grote hondenrassen. Natuurlijk, naast de positieve aspecten, heeft het houden van grote hondenrassen hun eigen (negatieve) aspecten die bekend moeten zijn bij degenen die ......

INFORMATIE

AUTEUR
Joan Palmer
DIMENSIE
12,64 MB
BESTANDSNAAM
De Hondenrassen Encyclopedie.pdf

OMSCHRIJVING

In de inleiding duiken we in de geschiedenis van de hond, die duizenden jaren teruggaat, tot de wilde honden, die zich al warmden bij het vuur van de eerste mensen. Vervolgens behandelen we de anatomie, fysiologie en psychologie van de hond. Kynologische termen worden verduidelijkt met voorbeelden van in dit boek voorkomende honden. Foto's, kaartjes en tekeningen laten zien hoe op grond van bouw of karaktereigenschappen de verdeling in rassen zoals we die tegenwoordig kennen, tot stand is gekomen.

Wil je het boek lezen?De Hondenrassen Encyclopedie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joan Palmer. Lezen De Hondenrassen Encyclopedie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN