Het abc van Tuk

Het abc van Tuk - Betty Sluyzer | Northernlights300.org

...aar. Het grote abc van Tuk. Een handig letter-klank-opzoek-boek met veel plaatjes en gekke voorleesversjes ... Het abc van Tuk (Book, 2015) [WorldCat.org] ... . Welke letters horen bij welke klanken in het Nederlands? Voor alle kinderen en grote mensen die leren lezen en schrijven. Gewone letters, cursieve letters, vette letters, drukletters, schrijfletters, het vingeralfabet en het braille-alfabet. Tuk is onder andere bekend van Mannenkoor Karrespoor. Tuk heeft elk jaar de Tukse Zomerfeesten, die worden gehouden op het Achterveld. Met oud en nieuw wordt ... abc Het abc van Tuk - Gymbaby ... . Tuk heeft elk jaar de Tukse Zomerfeesten, die worden gehouden op het Achterveld. Met oud en nieuw wordt er groot vuurwerk afgestoken bij de vijver aan Bakkersveld. Bereikbaarheid. Tuk heeft geen treinverbinding, het dichtst bijgelegen station is station Steenwijk. Het grote abc van Tuk Reeks: Auteur: Betty Sluyzer Aantal blz. 95 Illustrator: Pauline Oud ISBN: 9789045412825 Uitgever: De Eekhoorn uitgavejaar 2008 Vertaler uit…: Leeftijd: + 5 Originele titel: AVI: Thema's:...

INFORMATIE

AUTEUR
Betty Sluyzer
DIMENSIE
6,61 MB
BESTANDSNAAM
Het abc van Tuk.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is een kijk-boek. Waar is de a? Waar is de b? Een handig letter-klank-opzoek-boek met veel plaatjes en gekke voorleesversjes, voor alle kinderen en grote mensen die (leren) lezen en schrijven en willen weten welke letters bij welke klanken horen in het Nederlands.

Wil je het boek lezen?Het abc van Tuk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Betty Sluyzer. Lezen Het abc van Tuk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN