Handboek van een astronaut : hoe te leven op aarde

Handboek van een astronaut : hoe te leven op aarde - Chris Hadfield | Northernlights300.org

... ... Handboek van een astronaut book. Read 3,907 reviews from the world's largest community for readers ... Handboek van een astronaut hoe te leven op aarde ... ... . Met een voorwoord van André Kuipers Een menselijke ki... Handboek van een astronaut hoe te leven op aarde | ISBN 9789045211145 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Handboek van een astronaut hoe te leven op aarde. 'Houston, we have a superstar.'- ... In zijn bestseller Handboek van een astronaut hoe te leven op aarde geeft hij de lezer een inki ... Handboek van een astronaut hoe te leven op aarde [e-Book ... ... .'- ... In zijn bestseller Handboek van een astronaut hoe te leven op aarde geeft hij de lezer een inkijkje in zijn jaren van training en ruimtevluchten om te laten zien hoe het onmogelijke mogelijk gemaakt kan worden. Bestel Handboek van een astronaut hoe te leven op aarde van Chris Hadfield. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Chris Hadfield maakt op verfrissende en oprechte manier duidelijk hoe op beide plekken optimaal te gedijen. In zijn bestseller Handboek van een astronaut geeft Chris Hadfield de lezer een inkijkje in zijn jaren van training en ruimtevluchten om te laten zien hoe het onmogelijke mogelijk gemaakt kan worden. Handboek van een astronaut : hoe te leven op aarde: Amazon.es: Chris Hadfield, Henk Moerdijk: Libros en idiomas extranjeros Met een voorwoord van André Kuipers Een menselijke kijk in een onbereikbare wereld. Het heelal is meedogenloos en wreed. Maar het leven op aarde is ook geen peulenschil. Chris Hadfield maakt op verfrissende en oprechte manier duidelijk hoe op beide plekken optimaal te gedijen. In zijn bestseller Handboek van een astronaut hoe te leven op aarde geeft hij de lezer een inkijkje in zijn jaren van training en ruimtevluchten om te laten zien hoe het onmogelijke mogelijk gemaakt kan worden. Met een voorwoord van André Kuipers Een menselijke kijk in een onbereikbare wereld. Het heelal is meedogenloos en wreed. Maar het leven op aarde is ook geen peulenschil. Chris Hadfield maakt op verfrissende en oprechte manier duidelijk hoe op beide plekken optimaal te gedijen. In zijn bestseller Handboek van een astronaut geeft Chris Hadfield de l Gedurende die tijd is hij onder andere een ruimtestation binnengekomen met behulp van een Zwitsers zakmes en heeft hij een levende slang overboord gegooid terwijl hij een vliegtuig bestuurde. Daarnaast werd hij tijdelijk verblind tijdens een ruimtewandeling. In zijn bestseller Handboek van een astronaut ...

INFORMATIE

AUTEUR
Chris Hadfield
DIMENSIE
11,12 MB
BESTANDSNAAM
Handboek van een astronaut : hoe te leven op aarde.pdf

OMSCHRIJVING

'Houston, we have a superstar.'- The Washington PostBekijk ook Chris Hadfield's versie van Space Oddity: https://youtu.be/KaOC9danxNo Chris Hadfield is een van de meest ervaren en succesvolle astronauten ter wereld. Hij heeft tientallen jaren getraind om astronaut te worden en heeft bijna 4.000 uur in de ruimte op zijn naam staan. Gedurende die tijd is hij onder andere een ruimtestation binnengekomen met behulp van een Zwitsers zakmes en heeft hij een levende slang overboord gegooid terwijl hij een vliegtuig bestuurde. Daarnaast werd hij tijdelijk verblind tijdens een ruimtewandeling.In zijn bestseller Handboek van een astronaut hoe te leven op aarde geeft hij de lezer een inkijkje in zijn jaren van training en ruimtevluchten om te laten zien hoe het onmogelijke mogelijk gemaakt kan worden. Aan de hand van vermakelijke verhalen en zijn levendige en verfrissende opvattingen leer je denken als een astronaut en zal je manier van kijken naar het leven op aarde - in het bijzonder je eigen leven - compleet veranderen.

Wil je het boek lezen?Handboek van een astronaut : hoe te leven op aarde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chris Hadfield. Lezen Handboek van een astronaut : hoe te leven op aarde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN