Geschiedenis van de Lage Landen deel 3: voorspoed en twist

Geschiedenis van de Lage Landen deel 3: voorspoed en twist - J. ter Haar | Northernlights300.org

... complete editie. Jacob Everard ter Haar (Hilversum, 25 maart 1922 - Laren, 26 februari 1998) was een Nederlands historicus en schrijver van kinder-, geschiedenis- en mythologische boeken ... Geschiedenis van de Lage Landen: voorspoed en twist ... ... . Geschiedenis van de Lage Landen 2 Heersers der Nederlanden (Hardcover). Beschrijving, zo nu en dan in de vorm van een gefantaseerd verhaal, van de... Geschiedenis van de Lage Landen deel 3: voorspoed en twist Jaap ter Haar Uitgeverij VBK Media Bestellen ... maakt deel uit van de Nederlandse VBK Uitgeversgroep. We vertegenwoordigen de Nederlandse uitgeverijen van de groep in België en de Vlaamse Uitgeverij Houtekiet. Geschiedenis van de ... Geschiedenis van de Lage Landen 3 - J. ter Haar | Boeken.com ... ... maakt deel uit van de Nederlandse VBK Uitgeversgroep. We vertegenwoordigen de Nederlandse uitgeverijen van de groep in België en de Vlaamse Uitgeverij Houtekiet. Geschiedenis van de Lage Landen 3 - Voorspoed en Twist | ISBN 9789025954697 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Deel 3 van de bekende serie behandelt de geschiedenis vanaf het Twaalfjarig Bestand. Dat leverde wel vrede met het buitenland op, maar bracht de Republiek door interne twisten op de rand van de afgrond. De 17e-eeuw is een periode van voorspoed en culturele bloei, maar voor velen was het ook een tijd van moeite. Geschiedenis van de Lage Landen deel 3: voorspoed en twist. 1. Verschenen in 2008 bij Have, Ten. Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Non-fictie Topics 0 Genre Geschiedenis & Politiek Oudheid (tot 500) Uitgeverij Have, Ten Laatste editie 11 januari 2008 ISBN 9789025954697 + Boekinformatie wijzigen. Geschiedenis van de Lage Landen deel 3 Voorspoed en twist. Rien Poortvliet & J. ter Haar & J. Staller & J.H. Isings Deel 4 van Jaap ter Haars schitteren uitgevoerde serie, begint met de kritieke periode die voorafgaat aan de inval van de Fransen. Het is de tijd waarin de Lage Landen zich op de rand van een burgeroorlog bewegen. Tegen de Franse bezetting rees rond 1800 steeds meer verzet. Deel 3: Geschiedenis van de Lage Landen - Voorspoed en Twist, 271 blz. Deel 4: Geschiedenis van de Lage Landen - Op de drempel van een nieuwe tijd, 304 blz. Wellicht is het epos De geschiedenis van de lage landen door Jaap ter Haa...

INFORMATIE

AUTEUR
J. ter Haar
DIMENSIE
7,87 MB
BESTANDSNAAM
Geschiedenis van de Lage Landen deel 3: voorspoed en twist.pdf

OMSCHRIJVING

Deel 3 van deze overbekende serie behandelt de geschiedenis vanaf het Twaalfjarig Bestand. Dat leverde wel vrede met het buitenland op, maar bracht de Republiek door interne twisten op de rand van de afgrond. De 17e eeuw is een periode van voorspoed en culturele bloei, maar voor velen was het ook een tijd van moeite. Het was de tijd van Willem III, de rivaal van de Franse koning Lodewijk XIV.De historische platen en tekeningen van Rien Poortvliet en J.H. Isinghs zijn aangevuld met tekeningen van Jack Staller. Zo ontstaat een boeiend historisch leesavontuur voorzien van prachtige prenten die tot de verbeelding spreken: en combinatie die goed zal zijn voor een enthousiast onthaal.

Wil je het boek lezen?Geschiedenis van de Lage Landen deel 3: voorspoed en twist in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. ter Haar. Lezen Geschiedenis van de Lage Landen deel 3: voorspoed en twist Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN