De winnaar staat alleen

De winnaar staat alleen - Paulo Coelho | Northernlights300.org

...l meer kan, dan we denken. goed geschreven, niet zweverig, spannend , modern en toch Coelho in de kleine details ... De Winnaar Staat Alleen. Roman | BoekenPlatform.nl ... . De winnaar staat alleen. Stap binnen in de wereld van de Superklasse van producers, topacteurs, ontwerpers en modellen, van opkomende sterretjes en has beens. Het verhaal speelt zich af tijdens het filmfestival in Cannes, tegen het decor van de mode- en filmwereld. Coelho laat ons in deze omgeving van overdaad en uitzinnigheid zien wat de gevolgen kunnen zijn van onze obsessie met roem. In De winnaar staat alleen neemt hij ons mee naar de uitzinnige wereld van de machtige Superklasse, de wereld ... De winnaar staat alleen | in de voetstappen van Paulo Coelho ... . In De winnaar staat alleen neemt hij ons mee naar de uitzinnige wereld van de machtige Superklasse, de wereld van roem en glamour. Een wereld waar alleen belangen tellen en waar niemand vrienden heeft. Telkens weer vragen literatuurcritici zich af wat het geheim is van het succes van Paulo Coelho. Coelho, paulo - de winnaar staat alleen roman amsterdam/antwerpen, de arbeiderspers, 2009, eerste druk in de nederlandse taal gebonden, gekartonneerd, oorspronkelijk omslag 13,5 x 20,5 x 4 cm. 423 De Bruna winkel bij je in de buurt is open Samenvatting Verlossing door onvoorwaardelijke overgave aan de liefde In De winnaar staat alleen neemt Paulo Coelho ons mee naar het filmfestival van Cannes, waar de zogenaamde superklasse bij elkaar komt, zij die het in de wereld van de mode en de film tot droommakers hebben weten te schoppen. De wereld van regisseurs, producenten, modellen, bejubelde acteurs, politici en zakenl...

INFORMATIE

AUTEUR
Paulo Coelho
DIMENSIE
9,44 MB
BESTANDSNAAM
De winnaar staat alleen.pdf

OMSCHRIJVING

In De winnaar staat alleen neemt Paulo Coelho ons mee naar het filmfestival van Cannes, waar de zogenaamde superklasse bij elkaar komt, zij die het in de wereld van de mode en de film tot droommakers hebben weten te schoppen. Sommigen van hen zijn doorgestoten naar de top en leven nu doorlopend in angst hun aanzienlijke positie kwijt te raken. Hun geld, macht en roem staan op het spel, en de meeste van hen deinzen nergens voor terug om die te behouden.In deze moderne Kermis der IJdelheid ontmoeten we: Igor, een Russische miljonair, modekoning Hamid uit het Midden-Oosten; de op een hoofdrol azende Amerikaanse actrice Gabriella; de ambitieuze rechercheur Savoy, die de zaak van zijn leven hoopt op te lossen, en Yasmine, aan de vooravond van een succesvolle modellencarrière. Wie zal er te midden van al die geprefabriceerde dromen in slagen zijn eigen persoonlijke droom te ontdekken en deze waar te maken?

Wil je het boek lezen?De winnaar staat alleen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paulo Coelho. Lezen De winnaar staat alleen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN